Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/04/2022

Розпорядження міського голови від 08.04.2022 № 124 «Про підготовку та проведення заходів до 49 – ї річниці міста Чорноморська»

 

12 квітня 2022 року виповнюється 49 – а річниця міста Чорноморська. З метою відзначення цієї дати, підготовки та проведення заходів з нагоди Дня міста в умовах воєнного стану, введеного Указом Президента України від 24 лютого 2022 року № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні» та продовженого строку дії воєнного стану в Україні відповідно до Указу Президента України від 14 березня 2022 року №133/2022,  керуючись статтею  42  Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»:

 1. Відділу культури (Юлія Крістанова), відділу молоді та спорту (Світлана Фурсова), відділу освіти (Лілія Алексейчук) розробити та забезпечити проведеннятематичних культурних, освітніх і спортивних заходів до 49 – ї  річниці міста Чорноморськау форматі та терміни відповідно до наявної ситуації в місті та з урахуванням обмежень в умовах  воєнного стану.

 2. Відділукомунального господарства і  благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Кілар), КП «Зеленгосп» (Вадим Пігасов) та КП «МУЖКГ» (Сергій Альт) забезпечити посилене прибирання парків, скверів, зелених кутків,вулиць та дворових територій; вжити заходи щодо упорядкування та благоустрою клумб, газонів, розаріїв, організувати висадку квітів; провести поточний ремонт та фарбування дитячих майданчиків, лав, урнтощо.

 3. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) профінансувати головних розпорядників коштів для проведення відповідних робіт та організації заходів з урахування обмежень  в умовах  воєнного стану.

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків.

 

     Міський голова                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: