Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/04/2022

Розпорядження міського голови від 29.04.2022 № 137 «Про звільнення з посади директора комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у зв’язку із закінченням терміну дії контракту»

 

         На підставі п.2) ст.23 та п.2) ст.36 Кодексу законів про працю України, підпункту а) п.4.1 контракту з керівником підприємства, що перебуває у комунальній власності Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, укладеного із Бондаренком Володимиром Григоровичем,  керуючись  ст. 65 Господарського  кодексу України,  п.10) ч.4 ст. 42  Закону  України «Про місцеве  самоврядування  в Україні»,        

    

        1. Звільнити Бондаренка Володимира Григоровича 30 квітня  2022 року з посади директора комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у зв’язку із закінченням терміну дії  контракту згідно з п.2) ст.23 та п.2) ст.36 КЗпП України.

      2.  Бухгалтерії  комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області провести розрахунок з Бондаренком Володимиром Григоровичем у відповідності до вимог законодавства.

 

            Міський голова                                        Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли: