Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/06/2022

Розпорядження міського голови від 10.06.2022 № 175 «Про надання цільової адресної матеріальної допомоги багатодітним сім’ям»

З метою соціального захисту сімей, в яких виховується троє та більше дітей у віці до   18 років (студентів до 23 років), батьки яких сумлінно виконують свої обов’язки та зареєстровані і фактично проживають на території Чорноморської міської територіальної громади, з нагоди святкування Дня сім’ї та Дня матері, на виконання підпункту 3.6 пункту 11 переліку заходів Міської цільової програми соціального захисту та надання соціальних послуг населенню Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки,  затвердженої рішенням Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області             від  24.12.2020  № 16-VIІI (зі змінами), керуючись ст. ст. 42, 64 Закону України                        “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

  1. Виділити 333 104,00 грн з коштів  бюджету Чорноморської міської територіальної громади, передбачених на соціальний захист населення, для надання цільової адресної  матеріальної допомоги сім’ям, в яких виховується троє і більше дітей віком до 18 років (студентів до 23 років), батьки яких сумлінно виконують свої обов’язки, із розрахунку     200,00 грн на одну дитину та оплати поштових витрат.

 

  1. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської міської ради  (Ольга Яковенко) забезпечити фінансування управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області для проведення вказаних в пункті 1 виплат.

 

  1. Управлінню соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського  району Одеської області (Тетяна Прищепа) виплатити вищевказану матеріальну допомогу.

 

  1. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника міського голови Максима Кутового.

 

 

 

            Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення