Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/06/2022

Розпорядження міського голови від 20.06.2022 № 178 «Про проходження анкетування»

Понад 100 днів наша держава продовжує мужньо боронити себе від військової агресії російської федерації. В той же час, не зважаючи на героїчність та стійкість, яку проявляють
як наші військові, так і громадяни, все ж таки знаходяться особи, які сприяли та продовжують сприяти російській федерації у здійсненні агресивних дій, розгортанні збройного конфлікту проти України, включаючи підтримку збройних формувань та окупаційних адміністрацій держави-агресора та інші дії, які кваліфікуються як колабораціонізм. Колабораціонізм як явище підриває національну безпеку України та становить безпосередню загрозу державному суверенітету, територіальній цілісності, конституційному ладу та іншим національним інтересам України, тому повинен нести за собою відповідальність, встановлену законом. Враховуючи розроблені Національним агентством з питань запобігання корупції Методичні рекомендації щодо роботи з виявлення фактів колабораційної діяльності, керуючись п.п. 19, 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Усім посадовим особам та працівникам (незалежно від займаної посади) Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, її виконавчих органів
    та структурних підрозділів виконавчого комітету, комунальних підприємств,
    установ та організацій до 03 липня 2022 року пройти онлайн анкетування
    за посиланням https://cutt.ly/3KeMGRx
  2. Уповноваженій особі з питань запобігання та виявлення корупції Миколі Чухлібу:
    1. Опрацювати заповнені анкети.
    2. Здійснювати аналіз акаунтів посадових осіб та працівників, зазначених
      у пункті 1 даного розпорядження, у соціальних мережах (наявність публікацій,
      які відкрито підтримують російську федерацію, проросійські коментарі та водночас критичні до України, у тому числі заперечення  проти збройної агресії російської федерації)
      та проводити інші дії, передбачені відповідними методичними рекомендаціями Національного агентства з питань запобігання корупції.
    3. У випадку виявлення фактів щодо колабораційної діяльності або отримання такої інформації від інших осіб, узагальнювати відповідні дані та щотижнево (у разі їх наявності) направляти до Національного агентства з питань запобігання корупції за встановленою формою.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення