Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

12/07/2022

Рішення міської ради від 11.07.2022 № 197 «Про скликання двадцятої позачергової сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІI скликання»

Керуючись статтями 26, 42, 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

І. Скликати  двадцяту  позачергову   сесію Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІII скликання 12 липня  2022  року  о 16.00  годині  в приміщенні  міської  ради.

ІІ. Рекомендувати для розгляду пленарного засідання двадцятої позачергової   сесії Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області  VIIІ скликання  такі  питання:

 

  1. Інформація Чорноморської окружної прокуратури щодо стану законності на території, що знаходиться під юрисдикцією Чорноморської окружної прокуратури, у І півріччі 2022 року.
  2. Про звільнення Кутового Максима Валентиновича   з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  3. Про звільнення Павловського Геннадія Олександровича з посади заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  4. Про   затвердження  на посаду заступника міського   голови з  питань діяльності   виконавчих   органів  Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області.
  5. Про   затвердження  на посаду заступника міського   голови з  питань діяльності   виконавчих   органів  Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області.
  6. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2021 № 48 – VIIІ «Про   утворення   виконавчого   комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІІІ скликання, визначення його чисельності та затвердження його персонального складу» (зі змінами та доповненнями).
  7. Про звіт міського голови щодо здійснення державної регуляторної політики Чорноморською міською радою Одеського району Одеської області та її виконавчими органами у 2021 році.
  8. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 01.06.2022 № 208-VIII.
  9. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 01.06.2022 № 209-VIII «Про надання згоди на безоплатне прийняття ноутбуків зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Одеської області у комунальну власність Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області».
  10. Про затвердження Міської цільової програми розвитку і функціонування   української мови як державної на території Чорноморської міської територіальної громади  на 2022-2025 роки.
  11. Про надання згоди на  безоплатну передачу з  балансу на баланс матеріальних  цінностей (металевих контейнерів).
  12. Про надання  згоди  на безоплатне  прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області від  обслуговуючого кооперативу «Житлово-будівельне товариство «Гарантія Успіху» зовнішніх мереж водопостачання  та каналізаційної насосної станції.
  13. Про визначення року заснування селища Олександрівка міста  Чорноморська Одеського району Одеської області.
  14. Про затвердження положення про управління забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську в новій редакції та положення про Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську.
  15. Про затвердження регламенту Центру надання адміністративних послуг у  м. Чорноморську в новій редакції.
  16. Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську із застосуванням сервісу «Мобільний адміністратор» та внесення змін до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг у м. Чорноморську.
  17. Про внесення змін до рішення Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області від 26.06.2019  № 459-VII «Про   затвердження Положення про помічника – консультанта депутата Чорноморської міської ради Одеської області».
  18. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями).
  19. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.07.2015 № 639-VІ «Про затвердження Положення про податок на майно (в частині плати за землю) на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями).
  20. Про внесення змін до рішення Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області  від 26.06.2019 № 444-VII "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області" (зі змінами та доповненнями).
  21. Про надання  згоди  на безоплатне  прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади захисної споруди цивільного захисту – сховище.

 

 Міський голова                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення