Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/08/2022

Проект рішення від 19.08.2022 «Про надання згоди комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на укладання з Товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» договору постачання природного газу на період з вересня 2022 року по березень 2023 року (включно)»

З метою забезпечення комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області поставками природного газу для виробництва теплової енергії в опалювальний період 2022-2023 років, розглянувши лист директора даного комунального підприємства від 28.07.2022 № Внутр-3574-2022, враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, відповідно  до ст. ст. 73², 78 Господарського кодексу України,  керуючись ст. ст. 25, 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила: 

 

1. Надати згоду комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на укладання з Товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» договору постачання природного газу на період з вересня 2022 року по березень 2023 року (включно).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Руслана Саїнчука. 

 

 

Міський голова                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: