Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/08/2022

Проект рішення від 19.08.2022 «Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 07.09.2012 № 227-VI «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) об’єктів, що перебувають у комунальній власності Чорноморської територіальної громади»»

 

           З  метою  врегулювання  правових,  економічних та  організаційних  питань щодо приватизації (відчуження) об’єктів комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись  ст. ст. 317, 319 Цивільного кодексу України, Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», Законом України «Про приватизацію державного і комунального майна», враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі  ст. ст. 26, 60  Закону України «Про місцеве самоврядування   в  Україні»,    

 

Чорноморська міська рада Одеського району  Одеської області  вирішила:

 

  1. Внести  наступні зміни  до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 07.09.2012 № 227-VI «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) об’єктів, що перебувають у комунальній власності Чорноморської територіальної громади»:
  • викласти назву додатку 1 до рішення у новій редакції, а саме: «Порядок приватизації (відчуження) об'єктів комунальної  власності Чорноморської міської територіальної   громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» та затвердити даний Порядок у новій редакції (додаток 1).

2. Затвердити склад аукціонної комісії з проведення приватизації (відчуження) об'єктів комунальної  власності Чорноморської міської територіальної   громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (додаток 2).

3. Додатки 2, 3 до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 07.09.2012  № 227-VI «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) об’єктів, що перебувають у комунальній власності Чорноморської територіальної громади» вважати такими, що втратили чинність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Ігоря Сурніна.  

 

   Міський голова                                                                                             Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення