Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/08/2022

Розпорядження міського голови від 22.08.2022 № 242 «Про призначення відповідального за енергогосподарство»

На виконання ст.13 Закону України «Про охорону праці» для дотримання і виконання належних правил техніки безпеки і безпечної експлуатації електрогосподарства, правил користування електроприладами, правил улаштування електроустановок, створення безпечних умов праці для працівників Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, з метою збереження електроенергії, економного та доцільного її використання, утримання енергоносіїв і електрогосподарства адміністративної будівлі в належному стані згідно з вимогами Кодексу цивільного захисту України, керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Призначити відповідальним за енергогосподарство адміністративної будівлі за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, пр-т Миру, 33, електрика адміністративно – господарчої служби виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Калініченка Геннадія Миколайовича.
  2. Відповідальній особі здійснювати контроль за справним технічним станом і безпечною експлуатацією електроустановок   у відповідності до діючих нормативних документів.
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючу справами Наталю Кушніренко.

 

 

Міський голова                                                               Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення