Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/08/2022

Розпорядження міського голови від 24.08.2022 № 243 «Про скликання двадцять першої позачергової сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІI скликання»

Керуючись статтями 26, 42, 46  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

 

І. Скликати  двадцять першу  позачергову   сесію Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІII скликання  26 серпня  2022  року  о 15.00 годині  в приміщенні  міської  ради.

ІІ. Рекомендувати для розгляду пленарного засідання двадцять першої позачергової   сесії Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області  VIIІ скликання  такі  питання:

  1. Про виконання бюджету Чорноморської міської територіальної громади за 1 півріччя 2022 року.
  2. Про погодження реструктуризації заборгованості комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго»  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області перед Акціонерним товариством «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» за спожитий природний газ та забезпечення виконання зобов’язань за договором про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ.
  3. Про надання згоди  комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на укладання з Товариством з обмеженою відповідальністю «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» договору постачання природного газу на період з вересня 2022 року по березень 2023 року (включно).
  4. Про збільшення статутного капіталу та   затвердження статуту комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області в новій редакції.
  5. Про надання комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської  міської   ради   Одеського району Одеської області згоди на  списання об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго», розташованої за адресою: м. Іллічівськ, вул. Садова, 1» та на продаж обладнання.
  6. Про надання згоди на безоплатне прийняття  до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади від ТОВ «Укржилстрой плюс»  вартості  робіт з перекладки магістральної теплової мережі.  
  7. Про внесення змін до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 07.09.2012 № 227-VI «Про затвердження Порядку приватизації (відчуження) об’єктів, що перебувають у комунальній власності Чорноморської територіальної громади».
  8. Про надання згоди на безоплатну передачу у державну власність (державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті»)  іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади.

 

 Міський голова                                                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення