Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/08/2022

Рішення міської ради від 26.08.2022 № 241 «Про надання згоди на безоплатну передачу у державну власність (державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті») іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади»

На балансі комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області знаходиться інше окреме індивідуально визначене майно, у використанні якого відсутня потреба.

Беручи до уваги клопотання державної установи «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті» від 14.12.2021 №1263/05, лист-погодження комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 16.12.2021                        № 01/15-2041, лист-згоду Міністерства охорони здоров’я України від 26.05.2022                             № 10-13/11922/2-22, враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись  ст. 5  Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності»,                    ст. ст. 317, 319 Цивільного кодексу України, ст. ст. 26, 60 Закону  України  «Про  місцеве  самоврядування  в  Україні»,

 

         Чорноморська  міська рада  Одеського району Одеської області  вирішила:

 

1. Надати згоду на безоплатну передачу у державну власність (державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті») іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади  в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та перебуває в господарському віданні (на балансі) комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області,  згідно з додатком 1  до даного рішення. 

2. Затвердити перелік уповноважених представників від Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, які будуть залучені до складу комісії для здійснення  необхідних  заходів щодо безоплатної передачі у державну власність (державній установі «Лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України на водному транспорті») іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності Чорноморської міської  територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та перебуває в господарському віданні (на балансі) комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області,  згідно з додатком 2  до даного  рішення. 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

 

Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення