Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11/03/2022

Рішення від 10.03.2022 № 29 «Про внесення змін по квартирному обліку громадян»

Розглянувши заяви громадян з проханням щодо внесення змін по квартирному обліку та інші матеріали, передбачені «Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень» (із змінами від 26.05.2021), виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

 

-  Цукур Микола Володимирович перебуває на квартирному обліку з 05.04.2016 з правом першочергового отримання житла як учасник АТО.

Згідно з довідкою управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 02.12.2021 № 5136-500041612  Цукур М.В. є внутрішньо переміщеною особою, яка в межах обслуговування органу соціального захисту населення перебуває на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб у м. Чорноморську та у відповідності до вимог пункту 8, підпункту 8 пункту 13, пункту 15 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень» має бути прийнятий на квартирний облік з правом першочергового отримання житла як внутрішньо переміщена особа з числа учасників АТО з часу прийняття даного рішення.

 

-  Луговий  Сергій Олександрович перебуває на квартирному обліку з правом першочергового забезпечення житлом як учасник АТО з числа внутрішньо переміщених осіб з 05.04.2016, просить зняти його з квартирного обліку як забезпеченого житлом у зв’язку з придбанням житла за рахунок грошової компенсації на належне для отримання жиле приміщення згідно з Постановою  Кабінету  Міністрів  України від 18.04.2018 № 280 «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України».

 

-  Степаненко Юлія Борисівна перебуває на квартирному обліку з 29.06.2006 з правом позачергового отримання житла як особа з числа дітей-сиріт, просить зняти її з квартирного обліку у зв’язку з придбанням житла за рахунок грошової компенсації на належне для отримання жиле приміщення згідно з Постановою  Кабінету  Міністрів  України від 26 травня 2021 р. № 615 «Деякі питання забезпечення дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа житлом та підтримки малих групових будинків».

 

             

              Враховуючи викладене, на підставі пунктів 8,13,15,18,26 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», керуючись статтями 30,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в України»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  

                                                             вирішив:

 

  1. Внести   зміни  по  квартирному обліку Цукура  Миколи  Володимировича стосовно прийняття його на квартирний облік як внутрішньо переміщену особу з числа учасників АТО з правом першочергового отримання житла з часу прийняття даного рішення.

 

2. Зняти  з  квартирного  обліку  Лугового Сергія Олександровича і Степаненко  Юлію Борисівну  згідно з їх заявами.

           

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови  Ігоря Лубковського.

 

            Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення