Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11/03/2022

Рішення виконавчого комітету від 10.03.2022 № 35 «Про подання до Іллічівського міського суду Одеської області кандидатури опікуна ___________над хворим сином ___________»

До Іллічівського міського суду Одеської області звернувся гр. ____________ з позовною заявою про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна.

          Встановлено, що______________, 19.10.1961 року народження, який проживає в квартирі № ______ по проспекту Миру, ____в місті Чорноморську Одеського району Одеської області, страждає психічним захворюванням і за станом здоров’я потребує постійного стороннього догляду та призначення опікунства в судовому порядку.

          Його батько ______________доглядає та утримує хворого, виявив бажання звернутися до Іллічівського міського суду для призначення його опікуном над сином _____________.

          Враховуючи вищезазначене, відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини першої статті 34, статей 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 60 Цивільного кодексу України

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області вирішив:

 

  1. Подати до Іллічівського міського суду Одеської області кандидатуру опікуна _____________над хворим сином_______________, 19.10.1961 року народження.

 

Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Олександра Васильєва.


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення