Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11/03/2022

Рішення виконавчого комітету від 10.03.2022 № 46 «Про організацію та проведення чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні - червні та жовтні - грудні 2022 року»

Відповідно до Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу”, Указу Президента України від 29.12.2021 № 687/2021 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2022 році», Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 року № 100), керуючись ст.ст. 36,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення успішного проведення чергових призовів громадян України на строкову військову службу у 2022 році

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Організувати та провести призов і відправку на строкову військову службу громадян міста Чорноморська чоловічої статі, придатних за станом здоров’я, яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 18 років, та старших осіб, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову, на строкову військову службу в період з 01 квітня по 30 червня  та  з 01 жовтня по 31 грудня 2022 року.

 

2. Затвердити склад призовної комісії (додаток  1).

 

3. Директору КНП «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  Сергію Солтику та в.о. керівника КНП «Стоматологічна поліклініка міста Чорноморська Одеського району Одеської області» Тетяні Агакішевій на період проведення призову виділити до складу медичної комісії призовної дільниці лікарів – спеціалістів та середній медичний персонал (додаток 2). Медичний огляд призовників розпочати з 01 березня та 01 вересня 2022 року, а також зобов’язати лікарів – спеціалістів проводити медичний огляд юнаків, які не пройшли вчасно приписку до призовної дільниці Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі Перший відділ Одеського РТЦК та СП), військовозобов’язаних, які підлягають призову по мобілізації та на військову службу за контрактом.

3.1. Забезпечити медичну комісію необхідним медичним інструментарієм та майном.

3.2. До 01 березня та 01 вересня 2022 року подати на призовну дільницю індивідуальні карти Ф-025-Ю на кожного призовника, сигнальні списки призовників, які стоять на диспансерному обліку з нервово – психічними захворюваннями, інфекційними захворюваннями, захворюваннями внутрішніх органів, кісток, м’язів, виписки з історій хвороб, дані медичного обстеження, що характеризують стан здоров’я призовника.

3.3. До 01 березня та 01 вересня 2022 року надати дані про осіб 1995-2004 року народження, які перехворіли протягом останніх 6 місяців вірусним гепатитом, черевним тифом, паратифами, дизентерією та іншими інфекційними хворобами.

 

4. Начальнику управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Тетяні Прищепі до 01 березня та 01 вересня 2022 року надати дані на осіб 1995-2004 року народження,  які визнані інвалідами.

 

5.  Затвердити графік засідань призовної комісії  Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (додаток  3).

 

6. З 01 березня по 30 червня та з 01 вересня по 31 грудня 2022 року згідно з пунктом 3 статті 38 Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу» начальнику відділу поліції №2 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області виділити на призовну дільницю співробітників поліції для охорони громадського порядку на призовній дільниці, розшуку та доставки призовників, які ухиляються від явки на призовну дільницю.

 

7. Начальнику відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Світлані Фурсовій та начальнику Першого відділу Одеського РТЦК та СП Олександру Плукчі забезпечити проведення виховної, юридично - правової та культурно – просвітницької роботи в період призовів у 2022 році відповідно додатку  4.

 

8. Керівнику ТОВ «Чорноморський рибний порт» та начальнику Чорноморської філії ДП «Адміністрація морських портів України» виділити  по одному технічному працівнику  на призовну дільницю з 01 квітня по 30 червня 2022 року та з 01 вересня  по 31 грудня                  2022 року на період підготовки та проведення  призову громадян 1995–2004 років народження на призовній дільниці міста Чорноморська. За технічним працівником, виділеним на період призову, зберегти займану посаду та середній заробіток за місцем постійної роботи згідно з ст. 43 п. 2 Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу».

 

9. Рекомендувати виділити по одному транспортному засобу для проведення розшуку та доставки призовників до Першого відділу Одеського РТЦК та СП: ТОВ «Чорноморський рибний порт» в квітні та жовтні 2022 року, Чорноморська філія ДП «Адміністрація морських портів України» в травні та листопаді 2022 року.

 

10. Керівникам навчальних закладів, організацій, підприємств, установ незалежно від підпорядкування і форм власності  на  вимогу територіального центру комплектування та соціальної підтримки оповіщати призовників про їх виклик до призовної дільниці та забезпечити їх своєчасне прибуття.

 

11. Дане рішення  опублікувати на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

12. Згідно з пунктом 9 статті 38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" начальнику Комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, головам Олександрівської селищної, Малодолинської та Бурлачобалківської сільських адміністрацій своєчасно оповіщати призовників, які мешкають на території відповідних адміністрацій,  про їх виклик до Першого відділу Одеського РТЦК та СП. Про результати оповіщення доповідати начальнику відділу.

 

13. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Олександра Васильєва.

 

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення