Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

11/03/2022

Рішення виконавчого комітету від 10.03.2022 № 47 «Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Розглянувши подання підприємств та організацій міста по визначенню кандидатур на нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись Положенням про Почесну грамоту виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області, затвердженим рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеської області від 10.04.2008 № 379 (зі змінами до Положення про почесну грамоту Чорноморської міської ради Одеської області від 23.04.2013 № 139,  від 29.01.2015 № 40, від 28.11.2018 № 370, від 25.02.2021 №64 та від 21.03.2021 №83), ст. ст. 40, 52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні ”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

       

        1. За сумлінне та якісне виконання своїх посадових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Тодорову Ліну Олександрівну – заступника начальника відділу державного архітектурно-будівельного контролю виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

        Катереву Аліну Олександрівну – головного спеціаліста бюджетного відділу фінансового управління Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

        Артеменко Анастасію Андріївну – начальника відділу інформаційних технологій та з питань доступу до публічної інформації виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

        2. За самовіддану вірність військовій присязі та своїй Батьківщині, особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету, недоторканості та територіальної цілісності України, важливий внесок у консолідацію українського суспільства навколо ідеї захисту і зміцнення державності та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Синицьку Ангеліну Вікторівну – членкиню громадської організації «Ветеранів та інвалідів АТО – «РАПІРА».

                                                                      

2

        3. За сумлінне ставлення до виконання своїх службових обов’язків, проявлену при цьому ініціативу  і  старанність, особистий  внесок в військово – патріотичне  виховання  молоді,

вирішення соціально – побутових проблем колишніх військовослужбовців (учасників АТО) та членів їх сімей, активну участь в житті міст Чорноморська та Одеси та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Барсук Людмилу Андріївну – членкиню громадської організації «Волонтерський рух «Толока»;

        Гоппову Жанну Владиславівну – членкиню громадської організації «Волонтерський рух «Толока».

 

        4. За активну участь в громадській діяльності міста Чорноморська, популяризації патріотичного руху, виховання у молоді поваги до всіх поколінь захисників Вітчизни , з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33 – ї річниці виводу військ з Афганістану нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Чернюка Олега Олександровича – учасника бойових дій в Афганістані;

        Рябова Володимира Васильовича - учасника бойових дій в Афганістані;

        Гаврилюк Олену Олександрівну – учасницю бойових дій в Афганістані;

        Сітяшенка Леоніда Опанасовича -  учасника бойових дій в Афганістані;

        Кутового Сергія Вікторовича - учасника бойових дій в Афганістані.

        Ільюшина Сергія Сергійовича – ветерана війни в Афганістані;

        Литовського Сергія Миколайовича - ветерана війни в Афганістані;

        Бабиніна Віктора Володимировича - ветерана війни в Афганістані;

        Портіянова Валерія Миколайовича - ветерана війни в Афганістані.

 

          5. За активну діяльність у сприянні та залученні молоді, мешканців до громадсько-культурного життя міста Чорноморська та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Драй Ганну Яківну – художницю, письменницю, членкиню ГО «Творче об’єднання художників «НІКА»»;

        Тищенко Ірину Степанівну – президента ГО «Творче об’єднання художників «НІКА»».

 

        6. За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Антоненко Валентину Василівну – заступника директора з господарства закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №12 «Снігуронька» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

        Долінську Ларису Іванівну – головного бухгалтера Централізованої бухгалтерії відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

        7. За багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, високу професійну майстерність та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Іконополо Тетяну Василівну – соціального робітника 6 розряду відділення соціальної допомоги вдома КУ «ТЦСО» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

        Марченкову Алевтину Сергіївну - соціального робітника 6 розряду відділення соціальної

 

                                                                        3                                                                                                             допомоги вдома КУ «ТЦСО» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

        8. За високий професіоналізм, сумлінну працю, зразкове виконання службових обов’язків, особистий внесок у розвиток комунального підприємства «ЧОРНОМОРСЬКВОДОКАНАЛ» та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Макарь Світлану Володимирівну – бухгалтера КП «ЧОРНОМОРСЬКВОДОКАНАЛ»;

        Трубникову Інну Вікторівну – начальника абонентського відділу №3 КП «ЧОРНОМОРСЬКВОДОКАНАЛ».

 

        9. За багаторічну працю, вагомий внесок в промислово – економічний розвиток підприємства, зміцнення соціальної сфери та високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 Березня нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

        Мелакову Оксану Володимирівну – старшу машиністку крана докової дільниці ПАТ «ІСРЗ»;

        Яценко Вікторію Анатоліївну – начальницю відділу матеріально – технічного забезпечення ПАТ «ІСРЗ».

 

 

10. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) для виплати матеріального заохочення перерахувати виконавчому комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області 31 093,25 грн з урахуванням 0,15 % відшкодувань за послуги банку ( 37,50 грн) за рахунок коштів, передбачених КПКВКМБ 0210180 «Інша діяльність у сфері державного управління».

 

11. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Бонєва) провести виплату вказаного матеріального заохочення.

 

       12. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючу справами Наталю Кушніренко.

 

 

         Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: