Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07/04/2022

Рішення виконавчого комітету від 06.04.2022 № 78 «Про створення матеріального резерву Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій»

З метою здійснення заходів, спрямованих на запобігання та ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та надання термінової допомоги населенню Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, належної роботи щодо створення та використання місцевого матеріального резерву, здійснення контролю за його наявністю, відповідно до вимог пункту 15 частини 2 статті 19 та статті 98 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 30 вересня 2015 року № 775 "Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій",  керуючись статтями  38, 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

  1. Створити матеріальний резерв Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій.
  2. Затвердити Порядок створення та використання матеріального резерву Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (Додаток 1).
  3. Визначити та затвердити номенклатуру та обсяги матеріального резерву Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області (Додаток 2).
  4. Визначити відповідальними за створення матеріального резерву:

4.1. управління економічного розвитку та торгівлі виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області - за резерв продовольства, одягу, взуття, предметів першої необхідності;

4.2. відділ комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області - за резерв засобів для забезпечення аварійно-відновлювальних робіт, будівельних та інших матеріалів, резерв пально-мастильних матеріалів;

4.3. відділ взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області - за резерв аварійно-рятувальних засобів для реагування на виникнення надзвичайних ситуацій на території територіальної громади;

4.4. комунальне некомерційне підприємство «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області – за резерв лікарських засобів.

5. Юридичний супровід управлінь та відділів, які займаються створенням матеріального резерву, здійснює спеціаліст юридичного відділу Віктор Дабіжа, а у випадку його відсутності, інший спеціаліст юридичного відділу, визначений начальником юридичного відділу.

6. Комунальним підприємствам та установам Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити накопичення, зберігання пально-мастильних матеріалів на власних територіях для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, виходячи з специфіки своєї діяльності.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника Чорноморського міського голови Олександра Васильєва.

 

Міський голова                                                                            Василь ГУЛЯЄВ

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення