Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/04/2022

Рішення виконавчого комітету від 21.04.2022 № 97 «Про визначення місця проживання малолітньої ________ __________, 26.08.2011 р.н.»

 При розгляді заяви___________, який зареєстрований за адресою: с. _________ Іванівського району Одеської області, а фактично проживає за адресою: вулиця____, ____, квартира № ____, м. Чорноморськ  Одеського району Одеської області, та матеріалів служби у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області встановлено:

      Громадянка __________та громадянин ___________не перебували  у шлюбі,  мають малолітню дочку_________, 2011 р. н.

 Після розірвання фактичних відносин у 2016 році дівчинка залишилась проживати     в сім’ї    батька   за  адресою:  вулиця_______, квартира № ___, м. Чорноморськ  Одеського району Одеської області.

     Батько _____________самостійно займається вихованням та утриманням своєї дочки.

      Мати _________проживає окремо, ніякої участі у житті дитини не приймає.

      Після народження дитина не була зареєстрована за жодним місцем проживання. Батько неодноразово намагався вирішити питання про реєстрацію місця проживання Соф’ї спільно з_____________, але згоди так і не отримав.

               ________звернувся в службу у справах дітей із заявою, в якій просить визначити місце проживання дитини з ним.

      На підставі викладеного та у відповідності до ст.17 Сімейного кодексу України, п.18 Правил реєстрації місця проживання, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 р. № 207, п. 72 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866, враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 06.04.2022, керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області вирішив:

               

      Визначити місце проживання малолітньої_________, 26.08.2011 р. н., з  її батьком    _____________за місцем його проживання.

 

 

Міський голова                                                                                                    Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення