Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05/09/2022

Проект рішення від 05.09.2022 «Про встановлення одноставкових тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії Державному підприємству «Адміністрація морських портів України» на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Відповідно до звернення Чорноморської  філії ДП «Адміністрація морських портів України» від 29.06.2022  № 941/15-02-05/вих,  на підставі довіреності ДП «АМПУ»                          № 4339/10-01-01/вих  від  08.12.2021, щодо встановлення  одноставкових тарифів  на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання,  послуги   з    постачання теплової енергії,      на підставі     п. п. 2 п. 3 ст. 4,  ст.10  Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на  теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011  №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на  житлово-комунальні послуги»,  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України  від  12.09.2018 №239   «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018  №130 «Про затвердження  Порядку інформування споживачів про намір зміни/цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», враховуючи вимоги ст.20 Закону України «Про теплопостачання», ст. 15  Закону України «Про ціни та ціноутворення», ст. 1  Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області  вирішив:

 

1. Встановити Державному підприємству «Адміністрація морських портів України»  на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  економічно  обґрунтовані одноставкові тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для  категорії «інші споживачі»  у розмірах та за структурами, наведеними в додатках 1-6  до цього рішення.

 

2

 

2. Встановити Державному підприємству «Адміністрація морських портів України»  на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  економічно  обґрунтовані одноставкові тарифи на послуги з постачання теплової енергії  для  категорії «інші споживачі»  у розмірах та за структурами, наведеними в додатку 7  до цього рішення.

 

3. Державному підприємству «Адміністрація морських портів України»  на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області застосовувати до кінцевих споживачів тарифи на послуги з постачання теплової енергії  згідно з  п. 2 цього рішення та з урахуванням додатку 8 до цього  рішення.  

 

4. На підставі  ст. 1  Закону України «Про особливості регулювання відносин на ринку природного газу та у сфері теплопостачання протягом дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, Державному підприємству «Адміністрація морських портів України» на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області застосовувати до кінцевих споживачів тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання,  встановлені рішенням виконавчого комітету Чорноморської  міської ради Одеського району  Одеської  області   від 27.12.2018    № 381 «Про встановлення одноставкових тарифів  на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання Державному підприємству «Адміністрація морських портів України» на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області».

 

5. Оприлюднити дане рішення  на офіційному веб-сайті  Чорноморської міської  територіальної громади.

 

6. Рішення виконавчого комітету Чорноморської  міської ради Одеського району  Одеської  області   від 27.12.2018 № 381 «Про встановлення одноставкових тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання Державному підприємству «Адміністрація морських портів України» на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» втрачає чинність  через шість місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано.

 

7. Контроль    за    виконанням   цього   рішення   покласти   на   заступника  міського    голови   Руслана Саїнчука

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення