Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/09/2022

Проект рішення від 06.09.2022 «Про затвердження Порядку організації гарячого харчування та/або надання продуктової допомоги та Орієнтовного асортименту продуктової допомоги для здобувачів освіти закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чорноморської міської ради пільгової категорії та з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у 2022-2023 навчальному році на період дії правового режиму воєнного стану»

Відповідно до Міської цільової програми соціального захисту та надання соціальних послуг населенню Чорноморської міської територіальної громади на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020 №16-VIII (зі змінами),  та Міської цільової програми розвитку освіти міста Чорноморська на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.03.2021  №25-VIII (зі змінами), на підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 02.02.2011 №116 «Про затвердження Порядку надання послуг з харчування дітей у дошкільних, учнів у загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладах, операції з надання яких звільняються від обкладання податку на додану вартість» (зі змінами), Постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» (зі змінами), керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  вирішив:

 

1. Затвердити Порядок організації гарячого харчування та/або надання продуктової допомоги для здобувачів освіти закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чорноморської міської ради пільгової категорії та з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у 2022-2023 навчальному році на період дії правового режиму воєнного стану (додаток 1).

 

2. Затвердити Орієнтовний асортимент продуктової допомоги для здобувачів освіти закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чорноморської міської ради пільгової категорії та з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, у 2022-2023 навчальному році на період дії правового режиму воєнного стану (додаток 2).

 

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови   Романа Тєліпова.

 

          Міський голова                                                                                             Василь ГУЛЯЄВ

 

 

Додаток 1

до рішення виконавчого комітету

Чорноморської      міської      ради

від ___________ 2022 №______

 

Порядок організації гарячого харчування та/або надання продуктової допомоги

для здобувачів освіти закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чорноморської міської ради пільгової категорії та з сімей,

які опинилися у складних життєвих обставинах, у 2022-2023 навчальному році

на період дії правового режиму воєнного стану

 

  1. Гаряче харчування та/або продуктова допомога надається здобувачам освіти закладів дошкільної та загальної середньої освіти Чорноморської міської ради пільгової категорії та з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах,  за заявою їх батьків (осіб, які їх замінюють) у 2022-2023 навчальному році на період дії правового режиму воєнного стану
  2. Надання гарячого харчування та продуктової допомоги особам, вказаним у п. 1, здійснюється відповідно до наказу відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, що видається помісячно.
  3. Організація гарячого харчування здобувачів закладів освіти, вказаним у п. 1, здійснюється на базі їдалень закладів освіти, обладнаних сховищами (пристосованими під них приміщеннями), із дотриманням правил безпеки із залученням педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти.
  4. Надання продуктової допомоги здійснюється за графіком, затвердженим начальником відділу освіти, із дотриманням правил безпеки відповідно до затвердженого орієнтовного асортименту продуктової допомоги.

 

Керуюча справами                                                            Наталя КУШНІРЕНКО

 

 

Додаток 2

до рішення виконавчого комітету

Чорноморської      міської      ради

від ___________ 2022 №______

 

Орієнтовний асортимент продуктової допомоги

для здобувачів освіти закладів дошкільної та загальної середньої освіти

Чорноморської міської ради пільгової категорії та з сімей,

які опинилися у складних життєвих обставинах, у 2022-2023 навчальному році

на період дії правового режиму воєнного стану

 

  1. Курка заморожена.
  2. Макарони.
  3. Цукор-пісок.
  4. Олія рослинна.

 

Керуюча справами                                                            Наталя КУШНІРЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення