Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/09/2022

Проект рішення від 08.09.2022 «Про встановлення порядку зустрічей ______ з неповнолітньою донькою _____ р. н., малолітнім сином ______ р. н.»

При розгляді заяви ______, яка зареєстрована за адресою: вулиця _______ с. Малодолинське, м. Чорноморськ, Одеський район, Одеська область,   а  фактично   проживає  на даний час за адресою: вулиця ______, а також матеріалів служби у справах дітей встановлено:

  Неповнолітня _____  р. н., малолітній _______ проживають  в сім'ї батька  ______ за адресою: вулиця ____, м. Чорноморськ, Одеський район, Одеська область. Мати ____проживає окремо.

   На даний час в Іллічівському міському суді розглядається справа про розірвання шлюбу між _____, а також про поділ спільного майна подружжя, стягнення грошової компенсації ½ частки вартості майна подружжя.

   ______ звернулась з заявою в службу у справах дітей, в якій повідомила, що батько дітей ______ не надає їй можливості зустрічатися з дітьми. ________ просить встановити наступний порядок зустрічей з дітьми: без присутності батька щотижня у будні дні з 08-00 години кожної середи до 20-00 години кожної п’ятниці, а також щомісячно у вихідні дні з 10-00 години кожної першої суботи до 20-00 години кожної першої неділі та з 10-00 години кожної третьої суботи до 20-00 години кожної третьої неділі, та коли випадає, з 10-00 години кожної п’ятої суботи до 20-00 години кожної п’ятої неділі, або тиждень через тиждень.            

   Батько ______ не заперечує проти зустріч мати з дітьми, але пропонує проводити їх у присутності психолога у приміщенні Чорноморського міського центру соціальних служб.

   За результатами вивчення наданих документів, на підставі п. 73 Порядку провадження органами опіки і піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. № 866, а також враховуючи рішення Комісії з питань захисту прав дитини від 31.08.2022, керуючись ст.ст.141,151,158, 171 Сімейного Кодексу України, ст. 52 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні»,

             

виконавчий комітет Чорноморської  міської ради  Одеського району Одеської області  вирішив:

     1.Зобов’язати батька _____ забезпечити присутність неповнолітньої _____ р. н., малолітнього _____ р. н., щотижня з 16-00 години до 17- 00 години кожного вівторка та четверга, на зустрічі з матір’ю ______ у присутності психолога та без присутності батька _

    2. Чорноморському міському центру соціальних служб (Наталія Давкніс) забезпечити присутність психолога під час зустріч мати ______ з дітьми в приміщенні центру соціальних служб.

 

    3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

 

          Міський голова                                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: