Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

12/09/2022

Розпорядження міського голови від 12.09.2022 № 260 «Про створення та облаштування стаціонарних пунктів обігріву на території Чорноморської міської територіальної громади, що знаходяться у підпорядкуванні КП «Чорноморськтеплоенерго»»

Враховуючи можливі ускладнення на території Чорноморської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2022/2023 року, пов’язані із перебоями  тепло - електропостачання в умовах воєнного стану, з метою організації заходів щодо попередження випадків переохолодження людей, надання допомоги населенню у період низьких температур, в першу чергу малозахищеним верствам населення, та запобігання можливим наслідкам несприятливих погодних умов на території Чорноморської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2022/2023 року, на виконання рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 26.08.2022 №203 «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади», керуючись ст.42 Закону України «Про місцеве  самоврядування в  Україні».

 

  1. Затвердити перелік об’єктів, які знаходяться на балансі КП «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, для облаштування  стаціонарних пунктів обігріву на території Чорноморської міської територіальної громади  на осінньо-зимовий період 2022-2023 років за адресами:
  • м.Чорноморськ, вул. Данченка,3д (ЦТП №56), площею 46,7 м2;
  • м.Чорноморськ, вул. Паркова,14в (ЦТП №57), площею 46,9 м2.

2. КП «Чорноморськтеплоенерго» (Анатолій Паншин):

2.1. привести приміщення за зазначеними адресами в п.1даного розпорядження до належного технічного та санітарного стану в термін до 15 жовтня 2022  року та в подальшому утримувати їх у належному стані;

2.2. забезпечити інформаційне оформлення, відповідне облаштування, розгортання та функціонування визначених стаціонарних пунктів обігріву населення;

2.3. залучити засоби масової інформації до інформування населення щодо порядку роботи пунктів обігріву.

3. Контроль  за  виконанням  цього розпорядження  покласти  на заступників міського  голови  Руслана Саїнчука, Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення