Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13/09/2022

Рішення виконавчого комітету від 12.09.2022 № 229 «Про внесення змін по квартирному обліку громадян»

Розглянувши рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконкомі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 06.09.2022 (протокол    № 5) щодо внесення змін по квартирному обліку громадян, виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

  • Галюк   Ірина   Леонідівна   перебуває  на   квартирному   обліку  з  15.08.1985  з   правом

першочергового отримання житла як багатодітна мати, підлягає виключенню  із списку з втратою  пільги багатодітної матері у зв’язку з розподілом особового рахунку на житло (рішення виконкому від 27.08.2021 № 212 «Про зміни договору найму»), у разі якого її син Галюк І.В. є мешканцем кімнати №   жилою площею 12,8 кв.м у будинку для малих сімей по вулиці   , буд.  у м. Чорноморську  та підлягає виключенню із складу сім’ї по квартирному обліку матері Галюк І.Л. як забезпечений жилою площею.

Галюк І.В. з двома доньками зареєстрована в кімнаті №   жилою площею 15,8 кв.м в будинку для малих сімей по вул.    , буд.   у м. Чорноморську та має право перебувати на квартирному обліку на загальній підставі з часу прийняття її на квартирний облік – з 15.08.1985.

  • Владимирова  Маргарита  Вікторівна  перебуває  на  квартирному  обліку  з  25.11.2004  з

правом першочергового отримання житла як багатодітна мати, підлягає виключенню  із списку з втратою  пільги тому, що за даними відділу реєстрації обліку осіб виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 08.07.2022        № 15-2163 вона зареєстрована в двокімнатній квартирі №   жилою площею 30,0 кв.м  по       вул.       , буд.   у м. Чорноморську тільки з однією донькою замість трьох дітей,  стосовно яких мала пільги багатодітної матері.

У зв’язку з реєстрацією місця проживання сина Владимирова Д.І. і доньки Владимирової О.І. за іншою адресою у м. Чорноморську Владимирова М.В. втратила пільги багатодітної матері з право перебувати на квартирному обліку на загальній підставі з 25.11.2004.

  • Сараніна  Валентина  Костянтинівна  перебуває  на  квартирному  обліку  з  06.12.1983   з

правом першочергового отримання житла як багатодітна мати, підлягає виключенню  із списку з втратою  пільги багатодітної матері у зв’язку з тим, що її син Саранін Юрій Володимирович має реєстрацію місця проживання в однокімнатній квартирі №   жилою площею 12,0 кв.м по вул.     , буд.     з донькою, дружиною та  донькою дружини Горновою А.Д.. Його дружина Сараніна Ольга Миколаївна має у власності двокімнатну квартиру №   жилою площею 28,1 кв.м по вул.    , буд.   , її донька Горнова Анна Денисівна – однокімнатну квартиру №  жилою площею 12,2 кв.м по вул.    , буд.    у м. Чорноморську та забезпечені жилою площею по 10 кв.м на кожного;

Саранін Ю.В. підлягає виключенню із складу сім’ї по квартирному обліку матері  Сараніної  В.К. як забезпечений жилою площею.

Сараніна В.К. з донькою Отделякіною О.В. і сином Сараніним С.С. зареєстрована в квартирі №    жилою площею 12,0 кв.м по вул.     , буд.     у м. Чорноморську та має право перебувати на квартирному обліку на загальній підставі з часу прийняття її на квартирний облік – з 06.12.1983.

 

  • Мамонтов  Олександр  Васильович  перебуває  на  квартирному  обліку  з  29.09.1988 з

правом позачергового отримання житла як молодий спеціаліст, направлений після закінчення в 1987 році Одеського лікарняного інституту в портову лікарню на посаду лікаря швидкої допомоги, де працював з 01.08.1987 до 31.12.2014 (наказ від 22.12.2014 № 78). У зв’язку зі звільненням із лікарні Мамонтов О.В. втратив право на пільги на отримання житла як молодий спеціаліст у відповідності до вимог пункту 47 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень».

  • Чур  Михайло  Іванович  перебуває  на  квартирному  обліку  з   30.10.1990   з   правом

позачергового отримання житла як молодий спеціаліст, направлений після закінчення в 1990 році на Іллічівський завод ЗБК. Після ліквідації квартирного обліку на підприємстві  рішенням виконкому від  26.09.2012 № 595 він був переведений на квартирний облік при виконкомі із збереженням пільги та часу перебування на підприємстві. Згідно з наказом від 01.07.2014 № 80 -л Чур М.І. був звільнений з підприємства, тому у відповідності до вимог пункту 47 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень» втратив право на пільги як молодий спеціаліст.

 

Враховуючи викладене, на підставі пунктів 26,27,28,47 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», керуючись статтями 30,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в України»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  

                                                             вирішив:

 

  1. Внести зміни по квартирному обліку громадян:

 

-  Виключити із складу сім’ї по квартирному обліку громадян:

- Галюк Ірини Леонідівни - сина Галюка Іллю Васильовича як забезпеченого житлом;

- Владимирової Маргарити Вікторівни – сина Владимирова Дениса Ігоровича, доньку Владимирову Олену Ігорівну;

- Сараніної Валентини Костянтинівни – сина Сараніна Юрія Володимировича;

 

-  Виключити  із  списку осіб,  які користуються   правом першочергового отримання житла, з втратою пільг: Галюк Ірину Леонідівну, Владимирову Маргариту Вікторівну, Сараніну Валентину Костянтинівну.

 

-  Виключити  із  списку  осіб, які  користуються  правом позачергового отримання житла, з втратою пільги: Мамонтова Олександра Васильовича, Чура Михайла Івановича.

 

2. Контроль  за   виконанням  даного рішення покласти на заступника міського голови Ігоря Сурніна.

 

 

            Міський голова                                                                                           Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення