Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/09/2022

Розпорядження міського голови від 16.09.2022 № 263 «Про проведення Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day»»

      На виконання листа Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської обласної державної адміністрації щодо проведення у 2022 році Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні, з метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, наведення належного санітарного стану та благоустрою на  території Чорноморської міської територіальної громади, відповідно до Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених Наказом Міністерства регіонального  розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 № 310, керуючись Законом України «Про благоустрій населених пунктів», ст.ст. 30, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

1. Рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від  форми власності, закладам освіти Чорноморської міської територіальної громади  в рамках Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні  провести 23 вересня 2022 року заходи з благоустрою, прибирання на закріплених за ними та прилеглих територіях.

2. Сектору екології  виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та відділу молоді та спорту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області провести за участю молоді  екологічні акції, дистанційні навчання та інформаційні компанії щодо правильного поводження з відходами.

3. Оприлюднити дане розпорядження на офіційному сайті міста. 

4. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського та заступників міського голови Руслана Саїнчука,  Романа Тєліпова, Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                  Василь  ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: