Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/09/2022

Розпорядження міського голови від 16.09.2022 № 264 «Про заходи з проведення Днів сталої енергії на території Чорноморської міської територіальної громади в рамках Європейського тижня сталої енергії»

Відповідно до статей 32, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про енергетичну ефективність», в рамках реалізації Європейської ініціативи «Угода мерів», з метою якісної організації та проведення Днів сталої енергії на території Чорноморської міської територіальної громади в рамках Європейського тижня сталої енергії, задля просування ініціатив з енергоощадності, клімату та популяризації поновлювальних джерел для отримання чистої, безпечної та ефективної енергії:

  1. Затвердити:

1.1. Положення про проведення Днів сталої енергії на території Чорноморської міської територіальної громади в рамках Європейського тижня сталої енергії далі Положення) (додаток 1).

1.2. План заходів з проведення Днів сталої енергії на території Чорноморської міської територіальної громади в рамках Європейського тижня сталої енергії(далі План заходів) (додаток 2).

1.3. Положення про проведення конкурсу «МАЙБУТНЄ ОЧИМА ДІТЕЙ» (додаток 3);

1.4. Положення про проведення конкурсу відеороликів «ЕНЕРГІЯ ПРИРОДИ»

(додаток 4).

1.5. Склад оргкомітету з підготовки та проведення Днів сталої енергії на території Чорноморської міської територіальної громади в рамках Європейського тижня сталої енергії (додаток 5).

2. Відповідальним виконавцям забезпечити якісну організацію та виконання Плану заходів відповідно до визначених термінів.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків.

 

            Міський голова                                                                              Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення