Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

05/10/2022

Розпорядження міського голови від 05.10.2022 № 283 «Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію у Чорноморській міській раді Одеського району Одеської області та її виконавчих органах»

З метою забезпечення захисту службової інформації, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016  № 736, розпорядження голови Одеської районної державної адміністрації Одеської області від 01.02.2022 № 11/од-2022 «Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію в Одеській районній державній адміністрації Одеської області» та керуючись пунктом 20 частини 4 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію у Чорноморській міській раді Одеського району Одеської області  та її виконавчих органах (далі-Перелік), що додається.

2. Начальнику загального відділу виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, який відповідає за роботу з документами, що містять службову інформацію, забезпечити облік, зберігання і використання документів та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію у виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

3. Працівникам  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та її виконавчих органах, які мають доступ до роботи з відомостями, передбаченими цим Переліком, не використовувати їх в матеріалах, призначених для відкритого опублікування.

4. Відділу взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити оприлюднення зазначеного Переліку в порядку, визначеному законодавством України.

5. Контроль за виконанням цього рішення залишаю за собою.

 

           Міський голова                               Василь ГУЛЯЄВ                                                                              


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення