Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/10/2022

Розпорядження міського голови від 17.10.2022 № 288 «Про надання в 2022 році одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, членам сімей загиблих (померлих) з числа учасників антитерористичної операції (14 жовтня)»

З метою  соціального захисту учасників бойових дій, особам з інвалідністю  внаслідок війни, членам сімей загиблих (померлих) з числа  учасників   антитерористичної операції під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій і Луганській областях, у заходах, необхідних для забезпечення оборони  України, захисту безпеки населення та інтересів держави  у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України,  зареєстрованих на території Чорноморської міської територіальної громади та які перебувають на обліку в управлінні соціальної політики  Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської  області, у  зв’язку  з  відзначенням  14 жовтня 2022 року Дня захисника України, на виконання  п. 3.4 розділу 3 Міської  програми підтримки населення Чорноморської міської територіальної громади, які підпадають під дію Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту” на 2021-2025 роки, затвердженої рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  від 24.12.2020 № 15-VIIІ, керуючись  ст. ст. 34, 42, 64 Закону України  “Про місцеве самоврядування в Україні”,

1. Виділити 170 500,00 грн з коштів  бюджету Чорноморської міської територіальної громади, передбачених на соціальний захист населення, для надання одноразової  матеріальної допомоги учасникам бойових дій з числа  учасників   антитерористичної операції (14 жовтня), у розмірі 500,00 грн на одну особу.

2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області (Ольга Яковенко) забезпечити фінансування управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області для проведення вказаних в п. 1 виплат.

          3. Управлінню соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Олена Тофан) забезпечити проведення виплат категоріям осіб,  визначених в п. 1.

          4.  Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

            Міський голова                                                                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: