Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/10/2022

Проект рішення від 21.10.2022 «Про затвердження положення про відділ взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції»

З метою впорядкування діяльності  відділу взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, враховуючи рекомендації постійної  комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись ст.  26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити положення про відділ взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції (додається).
  2. Підпункт 1.11 пункту 1 рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 30.03.2021 № 33 – VIII «Про затвердження положень про управління, відділи та інші структурні підрозділи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області у новій редакції», яким затверджено положення про відділ взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, вважати таким, що втратило свою чинність.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                               Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення