Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/10/2022

Проект рішення від 21.10.2022 «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Відповідно до наданих комунальним підприємством «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського  району Одеської області заяви від 01.07.2022 №Внутр-2922-2022, звернення від 21.09.2022  №Внутр-5119-2022,  розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії на 2022-2023 роки, що враховують: вартість  постачання природного газу у відповідності з постановою Кабінету Міністрів України від 19.07.2022 №812 «Про затвердження Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу щодо особливостей постачання природного газу виробникам теплової енергії та бюджетним установам» та умовами договору на постачання природного газу від 19.09.2022 №1306-ПСО(ТКЕ)-23  з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг»; вартість розподілу природного газу 1090 грн. за 1000 м³ (без ПДВ) у відповідності з Постановою НКРЕКП від 22.12.2021 № 2763 «Про встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для АТ «ОДЕСАГАЗ»; зміну вартості електроенергії;  збільшення фонду оплати праці за рахунок  підвищення  законодавчо встановленого розміру прожиткового мінімуму та мінімальної заробітної плати на 2022 рік;  на підставі  п.п. 2 п. 3 ст. 4,  Закону України «Про житлово-комунальні послуги», Порядку формування тарифів на  теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії і постачання гарячої води, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011  №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на  житлово-комунальні послуги»,  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства  України  від  12.09.2018 №239   «Про затвердження Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення», наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018  №130 «Про затвердження  Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», беручи до уваги лист Міністерства розвитку громад та територій України від 25.08.2022 №7/10.2/8416-22 «Щодо надання роз’яснень», керуючись ст. 20 Закону України «Про теплопостачання», ст. 12 Закону України «Про ціни та ціноутворення»; ст.1 Закону України « Про  особливості    регулювання    відносин         на   ринку  природного газу  та   у    сфері                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

                                                                          2

теплопостачання під час дії воєнного стану та подальшого відновлення їх функціонування», ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської області  вирішив:

 

  1. Встановити комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської  області економічно обґрунтовані тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії у розмірах та за структурами, наведеними з додатках 1-5 до цього рішення та з урахуванням додатку 6 до цього рішення.
  2. На період з 01.11.2022 протягом дії воєнного стану в Україні та шести місяців після місяця, в якому воєнний стан буде припинено або скасовано, комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради  Одеського району Одеської  області застосовувати для споживачів двоставкові тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії на рівні тарифів, що застосовувалися до споживачів станом на 24.02.2022, згідно з додатком 7 до цього рішення та з урахуванням додатку 6 до цього рішення.
  3. З 01.11.2022 рішення виконавчого комітету Чорноморської  міської ради Одеського району  Одеської  області   від 23.07.2020    № 134  «Про  встановлення двоставкових тарифів  на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії  комунальному   підприємству  «Чорноморськтеплоенерго»    Чорноморської   міської  ради  Одеського району Одеської  області» вважати  таким, що втратило чинність.
  4. З 01.11.2022 пункти 2-10 рішення виконавчого комітету Чорноморської  міської ради Одеського району  Одеської  області   від 29.10.2021    № 270  «Про  встановлення двоставкових тарифів  на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з постачання теплової енергії комунальному підприємству  «Чорноморськтеплоенерго»    Чорноморської міської  ради Одеського району  Одеської  області» вважати такими, що завершили дію.
  5. Оприлюднити дане рішення на офіційному вебсайті  Чорноморської міської ради.
  6. Ввести в дію дане рішення з 01.11.2022.
  7. Контроль    за    виконанням   цього   рішення   покласти   на   заступника  міського    голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення