Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/10/2022

Розпорядження міського голови від 21.10.2022 № 292 «Про відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди»

На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 року №899-р «Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди», листа Одеської районної військової (державної) адміністрації від 19 жовтня 2022 року №4357/01-40/22/3, з метою вшанування пам’яті видатного українського філософа, поета та педагога, керуючись ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

  1. Затвердити наступні заходи з відзначення 300-річчя від дня народження
    Григорія Сковороди із суворим дотриманням вимог законодавства та обмежень воєнного стану:

       1.1. Розробити та провести у закладах освіти науково-практичні конференції, засідання за круглим столом та семінари, цикли літературних годин та годин спілкування, наукові та літературні читання, лекції, бесіди, онлайн-екскурсії місцями перебування Григорія Сковороди, тематичні експозиції та виставки, присвячені творчій та культурно-громадській діяльності Григорія Сковороди.

       Листопад - грудень  2022 року                   Лілія Алексейчук

 

       1.2.  Провести у закладах культури тематичні виставки, мистецькі конкурси на інформаційні продукти для популяризації творчості Григорія Сковороди, лекції, вечори, святкові концерти, присвячені творчій та культурно-громадській діяльності Григорія Сковороди.

         Листопад - грудень  2022 року                    Юлія  Крістанова  

 

2.    Забезпечити висвітлення матеріалів, присвячених життю і діяльності Григорія Сковороди, та заходів, що проводитимуться у зв’язку з відзначенням 300-річчя від дня його народження на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та засобах масової інформації.

         Листопад - грудень  2022 року                 Анастасія Артеменко, керівники                                                                                                          засобів масової  інформації (за згодою),  
                                                                              Олена Лобода

 

3.    Сприяти, в межах компетенції, реалізації ініціатив об’єднань громадян, спрямованих на проведення тематичних заходів до дня народження Григорія Сковороди.

       Листопад - грудень  2022 року                   Лілія Алексейчук, Юлія  Крістанова,
                                                                              Олена Лобода, Євген Черненко

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступників міського голови згідно з розподілом обов’язків.                               

          

           Міський голова                                                                                       Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: