Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/10/2022

Розпорядження міського голови від 21.10.2022 № 293 «Про скликання двадцять третьої позачергової сесії Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VIІI скликання»

Керуючись статтями 26, 42, 46  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

І. Скликати  двадцять третю  позачергову   сесію Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області VІII скликання  25 жовтня  2022  року  о 15.00 в приміщенні  міської  ради.

ІІ. Рекомендувати для розгляду пленарного засідання двадцять третьої  позачергової   сесії Чорноморської  міської  ради  Одеського району Одеської області  VIIІ скликання  такі  питання:

  1. Про виконання бюджету Чорноморської міської територіальної громади за  9 місяців  2022 року.
  2. Про надання згоди на прийняття об’єкта державної власності у комунальну власність Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області.
  3. Про внесення змін до структури та штатного розпису комунальної установи «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, затверджених рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 18.06.2021 № 77-VIII.
  4. Про затвердження статуту комунальної установи «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції.
  5. Про внесення змін та доповнень до рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.03.2016 № 67-VІI «Про затвердження структури та загальної чисельності апарату виконавчих органів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області» (зі змінами та доповненнями).
  6. Про затвердження положення про відділ взаємодії з правоохоронними органами, органами ДСНС, оборонної роботи виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції.
  7. Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майна  в рамках Проєкту "Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування" ("ГОВЕРЛА").
  8. Про затвердження статутів комунального   некомерційного  підприємства «Стоматологічна поліклініка міста Чорноморська» Чорноморської  міської  ради Одеського району Одеської області та комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області в новій редакції.
  9. Про затвердження Положення про платні медичні та немедичні послуги, які надаються комунальними некомерційними підприємствами  галузі  охорони здоров'я Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, в новій редакції.
  10. Про надання комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської   міської   ради  Одеського району Одеської області згоди на списання  майна.

 

Міський голова                                                                         Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення