Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/10/2022

Проект рішення від 24.10.2022 «Про надання згоди на прийняття об’єкта державної власності у комунальну власність Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

З метою забезпечення доступу громадян до адміністративних послуг з оформлення та видачі посвідчення водія та державної реєстрації транспортних засобів, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», постановами  Кабінету Міністрів України від 23 лютого 2022 року № 275 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2020 року № 844» та від 16 вересня 2020 року  № 844 «Про затвердження зразків бланків і технічних описів бланків національного та міжнародного посвідчень водія, свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, тимчасового реєстраційного талона транспортного засобу та зразка розпізнавального автомобільного знака України та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Міністерства економіки України з балансу державного підприємства «Поліграфічний комбінат «Україна» у комунальну власність Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області окремого індивідуально визначеного майна – принтера для двостороннього ретрансферного друку Swiftpro K60 з безконтактним енкодером та подвійним модулем ламінування у кількості однієї штуки (номенклатурний номер 64551) вартістю 123 750,00 грн (сто двадцять три тисячі сімсот п’ятдесят грн. 00 коп.) (без урахування ПДВ) з зобов’язанням використовувати за цільовим призначенням і не відчужувати в приватну власність.
  2. Прийняття об’єкта майна, зазначеного у пункті 1 даного рішення, здійснити відповідно до вимог чинного законодавства з метою використання управлінням забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг у м. Чорноморську виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області для надання в Центрі надання адміністративних послуг у м. Чорноморську адміністративних послуг з реєстрації транспортних засобів та видачі національних посвідчень водія з урахуванням техніко-економічного обґрунтування передачі окремого індивідуально визначеного майна, що додається.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, першого заступника міського голови Ігоря Лубковського.

 

Міський голова                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення