Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24/10/2022

Проект рішення від 24.10.2022 «Про затвердження Положення про платні медичні та немедичні послуги, які надаються комунальними некомерційними підприємствами галузі охорони здоров'я Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, в новій редакції»

З метою врегулювання питання надання платних медичних та немедичних послуг,  відповідно до статті  18 Закону України "Основи законодавства України про охорону здоров'я", статті 13 Закону України "Про ціни та ціноутворення", постанов Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1138 "Про затвердження переліку платних послуг, які надаються в державних закладах охорони здоров'я та вищих медичних закладах освіти" (зі змінами) та від 25 грудня 1996 року № 1548 "Про встановлення повноважень органів виконавчої влади та виконавчих органів міських рад щодо регулювання цін (тарифів)" (зі змінами), враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись статтею 24 Господарського кодексу України, статтею 25 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського  району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити Положення про платні медичні та немедичні послуги, які надаються комунальними некомерційними підприємствами  галузі  охорони здоров'я Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, в новій редакції.

2. Дане рішення не поширюється на реалізацію державних або місцевих гарантій у наданні безкоштовної медичної допомоги населенню відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020 № 18-VIII «Про затвердження Положення про платні медичні та немедичні послуги, які надаються комунальними некомерційними підприємствами  галузі  охорони здоров'я Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області» (зі змінами та доповненнями) вважати таким, що втратило свою чинність.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

                

           Міський голова                                                                      Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення