Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/10/2022

Проект рішення від 25.10.2022 «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади»

Руйнування ділянки каналізаційного трубопроводу Ду-400 мм, який проходить вздовж  житлових будинків за адресою: м. Чорноморськ, вул. Олександрійська, 2-4, призвело до засмічення системи водовідведення уламками труби та ґрунту, збільшенню рівня стічних вод в каналізаційних колодязях та затопленню підвальних приміщень 2-х житлових будинків (вул. Олександрійська, 2, вул. Олександрійська, 4), які використовуються мешканцями цих будинків як найпростіші укриття при повітряних тривогах.

  Крім цього, внаслідок руйнування каналізаційного трубопроводу Ду-300 мм, який проходить у районі житлового будинку по вул. 1 Травня, 2 в  м. Чорноморську,  під загрозою надання послуг водовідведення мешканцям багатоквартирних будинків по вулицям 1 Травня, 2 та 2-а, вул. Паркова, 26, закладу дошкільної освіти № 21 та затоплення каналізаційними стічними водами підвального приміщення багатоповерхового будинку по вулиці 1 Травня, 2, яке також використовується мешканцями цього будинку як найпростіше укриття при повітряних тривогах.

З метою недопущення погіршення санітарно-гігієнічних умов в місцях, які використовуються як найпростіші укриття, загрози заподіяння шкоди здоров’ю громадян, а також спричинення негативного впливу на навколишнє природне середовище, приймаючи до уваги рекомендації комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (протокол від 21.10.2022 № 5), на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2022  № 175 "Тимчасовий порядок виділення та використання коштів з резервного фонду бюджету в умовах воєнного стану" (із змінами), керуючись частиною 2 статті 24 Бюджетного кодексу України та статтями 28, 30, 33, 40, 64  Закону України "Про місцеве  самоврядування в  Україні",

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Виділити Комунальному підприємству "Чорноморськводоканал" Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області – одержувачу коштів/відповідальному виконавцю через головного розпорядника – Управління капітального будівництва Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, на безповоротній основі з  резервного фонду  бюджету Чорноморської міської територіальної громади  за ТПКВК МБ 8742 "Заходи із запобігання та ліквідації наслідків надзвичайної ситуації в каналізаційній системі за рахунок коштів резервного фонду місцевого бюджету", кошти у сумі:
  • 1 196 129 (Один мільйон сто дев’яносто шість тисяч сто двадцять дев’ять) гривень на проведення ремонтних робіт на аварійній ділянці каналізаційного трубопроводу Ду-400 мм, який проходить вздовж житлових будинків по вул. Олександрійській, 2-4 до автомобільної стоянки "Екопаркінг" в м. Чорноморську;
  • 1 095 000 (Один мільйон дев’яносто п’ять тисяч) гривень на проведення ремонтних робіт на аварійній ділянці каналізаційного трубопроводу Ду-300 мм, який проходить у районі житлового будинку по вул. 1 Травня, 2 в м. Чорноморську.

2. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  (Ольга Яковенко) внести  відповідні  зміни до розпису  бюджету  Чорноморської  міської територіальної громади на 2022 рік.

3. Комунальному підприємству "Чорноморськводоканал" Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Євген Ігнатовський) виділені кошти резервного фонду бюджету Чорноморської міської територіальної громади спрямувати за цільовим призначенням.

4.  Контроль  за  виконанням  цього рішення  покласти  на заступників міського  голови  Руслана Саїнчука та Ігоря Сурніна.

 

Міський голова                                                                         Василь ГУЛЯЄВ

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення