Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/10/2022

Розпорядження міського голови від 25.10.2022 № 296 «Про проведення міської профілактичної акції «Опіка»»

З метою забезпечення виконання Міської цільової  програми соціального захисту та надання соціальних послуг населенню Чорноморської  міської територіальної громади на  2021-2025   роки,  яка затверджена рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 24.12.2020 № 16-VІІІ, Закону України «Про охорону дитинства»,  відповідно до ст. ст. 32, 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  п. п. 48, 52, 57 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866,

 

1. В термін з 01.11.2022 по 30.11.2022 провести на території Чорноморської  міської ради Одеського району Одеської області акцію «Опіка».

2. Затвердити план заходів щодо проведення профілактичної акції «Опіка» (додається).

3. Відділам і управлінням міської ради, причетним до виконання даного розпорядження: відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Лілія Алексейчук),  управлінню соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Олена Тофан), Чорноморському міському центру соціальних служб (Наталія Давкніс), комунальному некомерційному підприємству «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Сергій Солтик), відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області (Євген Орлов), керівникам Чорноморських ліцеїв та закладів загальної середньої освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, Чорноморського морського коледжу Одеського національного морського університету, Чорноморського професійного судноремонтного ліцею, головам Олександрівської селищної, Малодолинської і Бурлачобалківської  сільських адміністрацій  надати в службу у справах дітей виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області інформацію про виконання даного розпорядження згідно з визначеними в плані термінами.

4. Інформацію про підсумки операції «Опіка» заслухати на засіданні Координаційної ради у справах дітей в грудні 2022 року.

5.  Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Ігоря Лубковського. 

 

            Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ

 

 

Додаток

до розпорядження міського голови

від   25.10.2022  №__296__

 

з/п

 

 

З а х о д и

 

 

Строки

 

Відповідальні

  1.  

Інструктивна  нарада з питань проведення заходів акції

01.11. 2022

Служба у справах дітей

  1.  

 

Комісійне обстеження умов проживання і виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Надання актів обстеження службі у справах дітей.

до  21.11.2022

Керівники закладів освіти,  відділ освіти,

ЧМ ЦСС

 

  1.  

Надання службі у справах дітей щорічної    інформації про стан здоров’я,  виховання, утримання і розвитку дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування, наявність фактів протиправної поведінки дітей і їх опікунів

до  25.11.2022

Керівники закладів освіти,

ВП № 2 Одеського районного управління поліції № 2 ГУНП в Одеській області,

КНП «Чорноморська лікарня»

  1.  

 

Надання адресної соціальної, матеріальної, психологічної  допомоги дітям і їх опікунам (піклувальникам, прийомним батькам-вихователям), які опинились в складних життєвих обставинах, потребують  психологічної допомоги.

Протягом терміну проведення акції

ЧМ ЦСС,

адміністрації навчальних закладів,

Управління соціальної політики,

сільські, селищна адміністрації

  1.  

Проведення семінару для соціальних працівників шкіл та фахівців селищних рад «Виявлення дітей, які залишилися без батьківського піклування в умовах воєнного стану»   

25.11.2022

Служба у справах дітей

     6.

Координаційна  рада по підсумкам операції «Опіка»

02.12.2022

Служба у справах дітей

 

Керуюча справами                                                            Наталя Кушніренко


Прикріплені файли: