Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/10/2022

Рішення виконавчого комітету від 25.10.2022 № 288 «Про передачу майна»

З метою упорядкування обліку  активів у виконавчих органах Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області,  керуючись   Положенням про порядок списання майна комунальної власності Чорноморської територіальної громади в Одеській області, затвердженого  рішенням Чорноморської міської ради  Одеської області від 12.04.2018  № 318-VII, статтями 29, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Дозволити відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області безоплатно передати зі свого балансу на баланс управління соціальної політики  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, визначене в додатку до цього рішення.
  2. Відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Лілія Алексейчук), управлінню соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Олена Тофан) забезпечити повне та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку  вибуття та надходження майна відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

 3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

 

 

Міський голова                                                                                         Василь ГУЛЯЄВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення