Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09/11/2022

Проект рішення від 09.11.2022 «Про затвердження списку присяжних Іллічівського міського суду Одеської області в новій редакції»

Беручи до уваги подання Територіального управління Державної судової адміністрації України в Одеській області від 28.09.2022 № ВХ-2875-22 про внесення змін до списку присяжних Іллічівського міського суду Одеської області у зв’язку з повідомленням від двох осіб про увільнення від виконання обов’язків присяжних, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючись статтями 63 - 65 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», статтею  25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

  1. Затвердити список присяжних Іллічівського міського суду Одеської області в новій редакції (додається).

2. Рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 19.06.2020 № 579-VII  «Про затвердження списку присяжних Іллічівського міського суду Одеської області у новій редакції» вважати таким, що втратило свою чинність.

3. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, керуючу справами Наталю Кушніренко.

 

Міський голова                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення