Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10/11/2022

Рішення виконавчого комітету від 08.11.2022 № 312 «Про нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

Розглянувши подання підприємств та організацій міста по визначенню кандидатур на нагородження Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись Положенням про Почесну грамоту виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, затвердженим рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 10.04.2008 № 379 (зі змінами до Положення про почесну грамоту Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 23.04.2013 № 139,  від 29.01.2015 № 40, від 28.11.2018 № 370, від 25.02.2021 №65 та від 21.03.2021 № 83), ст. ст. 40, 52 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. За самовіддану вірність військовій присязі та своїй Батьківщині, особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету, недоторканості та територіальної цілісності України, важливий внесок у консолідацію українського суспільства навколо ідеї захисту і зміцнення державності та з нагоди святкування Дня захисників та захисниць України нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Бушоля Олександра Олександровича - члена Громадського формування з охорони громадського порядку і Державного кордону «Патруль громадської безпеки», старшого водія окремої мінометної бригади ЗСУ;

Ковалькову Тетяну Леонідівну – відповідального виконавця групи персоналу, військовослужбовця ЗСУ;

Костянюк Ларису Василівну – бухгалтера, військовослужбовця ЗСУ;

Нечаєва Сергія Анатолійовича – головного сержанта взводу, військовослужбовця ЗСУ;

Самсонова Олександра Вячеславовича – головного сержанта взводу стрілецької роти, військовослужбовця ЗСУ;

Павлюченко Наталю Леонідівну – діловода групи логістики, військовослужбовця ЗСУ;

Паламарчука Олега Васильовича – штабного – сержанта 3-ї категорії, військовослужбовця ЗСУ.

 

2. За вагомий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління, багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність та з нагоди 60-річчя від дня народження нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Шведову Жанну Валеріївну – директора Центру позашкільної освіти Чорноморської міської ради одеського району Одеської області.

 

3. За сумлінну працю, професійну майстерність та з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Боровіченко Ірину Вікторівну – практичного психолога Чорноморського міського Центра соціальних служб Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

Пашковську Діану Петрівну – секретаря керівника управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області;

Майорську Кристину Федорівну – начальника відділу з питань праці та соціально – трудових відносин управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

 

4. За багаторічну сумлінну працю на благо України, значний внесок у культурне життя міста Чорноморська та з нагоди святкуванні Дня української мови нагородити Почесною грамотою виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та преміювати в розмірі 1242,23  гривень:

Штельмах Валентину Сергіївну – просвітянку, народну майстриню міста Чорноморськ.

 

5. Фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Ольга Яковенко) для виплати матеріального заохочення перерахувати виконавчому

комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області 14 924, 76 грн з урахуванням 0,15 % відшкодувань за послуги банку ( 18,00 грн) за рахунок коштів, передбачених КПКВКМБ 0210180 «Інша діяльність у сфері державного управління».

6. Відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Бонєва) провести виплату вказаного матеріального заохочення.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючу справами Наталю Кушніренко.

 

Міський голова                                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: