Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16/11/2022

Проект рішення від 16.11.2022 «Про подання до Іллічівського міського суду Одеської області кандидатури опікуна ____________над недієздатним батьком _______________________»

До Іллічівського міського суду Одеської області звернувся гр. _______________ з позовною заявою про визнання фізичної особи недієздатною, встановлення опіки та призначення опікуна.

Встановлено, що_______, 25 листопада 1952 року народження, який проживає в квартирі № ____ по вулиці _______і за станом здоров’я потребує постійного стороннього догляду та призначення опікунства в судовому порядку.

Його син ___________доглядає та утримує хворого, виявив бажання звернутися до Іллічівського міського суду для призначення його опікуном над батьком _______________

Враховуючи вищезазначене, відповідно до підпункту 4 пункту «б» частини першої статті 34, статей 40, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 60 Цивільного кодексу України

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району  Одеської області вирішив:

 

  1. Подати до Іллічівського міського суду Одеської області кандидатуру опікуна  _____________над недієздатним батьком ________________.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Романа  Тєліпова.

 

Міський голова                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: