Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/11/2022

Рішення виконавчого комітету від 23.11.2022 № 318 «Про внесення змін по квартирному обліку громадян»

Розглянувши рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконкомі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 16.11.2022 (протокол    № 6) щодо внесення змін по квартирному обліку громадян, виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області установив:

 

- Тихоновський Іван Федорович, який перебуває на квартирному обліку з 22.08.2002 складом сім’ї із 7 осіб з правом позачергового отримання житла як постраждалий внаслідок Чорнобильської катастрофи, відселений із зон безумовного і гарантованого добровільного відселення, помер (актовий запис про смерть від 12.03.2022 № 329, виданий Чорноморським відділом державної реєстрації актів цивільного стану в Одеському районі Одеської області).  

До направлення на переселення, виданого Житомирською обласною адміністрацією, були включені 6 дітей Тихоновського І.Ф., які згідно з довідкою відділу обліку осіб виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 23.05.2022 № 8-1068 проживають в трикімнатному будинку № 48 жилою площею 29,9 кв.м по вул. Степовій у селищі Олександрівка Одеського району Одеської області, де зареєстровані 9 осіб – членів родини, які не забезпечені жилою площею.

У відповідності до вимог пунктів 27,28,29 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень» у зв’язку зі смертю заявника члени його сім’ї, які разом з ним перебували на квартирному обліку, залишаються на квартирному обліку із збереженням пільг у разі, що вони також мають пільги.

 

  • Рилов    Володимир  Євгенович  перебуває   на   квартирному   обліку   з   11.03.1982  з

дружиною та сином Риловим Юрієм Володимировичем, сім’я якого виховує двох дітей-інвалідів, тому включені до списку осіб, які користуються правом першочергового отримання житла, з 27.10.2011. Мешкають у двокімнатній квартирі № 17 жилою площею 24,8 кв.м по вул. 1 Травня, буд. 4-А  у м. Чорноморську складом сім’ї  із п’яти осіб та не забезпечені жилою площею.

У зв’язку зі смертю Рилова В.Є. (актовий запис від 15.02.2022 № 195 Чорноморського міського відділу державної  реєстрації  актів цивільного стану Південного міжрегіонального  управління  Міністерства юстиції  (м. Одеса), у відповідності до вимог пунктів 27,28,29 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень» члени його сім’ї, які разом з ним перебували на квартирному обліку, залишаються на квартирному обліку із збереженням пільг у разі, що вони також мають пільги.

           

        Враховуючи викладене, на підставі пунктів 13,18,26, 27,28,29 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень», керуючись статтями 30,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в України»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  

                                                             вирішив:

 

  1. Внести зміни по квартирному обліку громадян:

 

  • Зняти з квартирного обліку Тихоновського  Івана  Івановича по смерті та переоформити

його квартирну облікову справу на сина Тихоновського Івана Івановича з правом позачергового отримання житла з членами родини, які включені до направлення на переселення із зон безумовного і гарантованого добровільного відселення внаслідок аварії на ЧАЕС, з 22.08.2002.

 

  • Зняти з квартирного обліку Рилова Володимира Євгеновича по смерті  та переоформити

його квартирну облікову справу на сина Рилова Юрія Володимировича з правом першочергового отримання житла як сім’ю, яка виховує двох дітей-інвалідів: на загальній підставі з 11.03.1983, з правом першочергового отримання житла – з 27.10.2011.

       

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови  Ігоря Сурніна.

 

            Міський голова                                                                                     Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення