Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/11/2022

Рішення виконавчого комітету від 23.11.2022 № 324 «Про створення комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та затвердження Положення про нього»

З метою подальшої реалізації державної політики із створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших маломобільних груп населення, упорядкування складу комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, відповідно до Указу Президента України від 13.12.2016  № 553/2016  “Про заходи, спрямовані на забезпечення додержання прав осіб з інвалідністю”, розпорядження Кабінету Міністрів України від 07.04.2021 № 285-р “Про затвердження Національного плану дій з реалізації Конвенції про права осіб з  інвалідністю на період до 2025 року”,  Указу Президента України від 03.12.2015 № 678/2015 “Про активізацію щодо забезпечення прав людей з інвалідністю”, Типового положення про комітети забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, затвердженого наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України, Міністерства праці та соціальної політики України від 08.09.2006  № 300/339, керуючись пп. 2 п.б  ч. 1 ст. 34, ст. 52,  ч. 6 ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Створити комітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при  виконавчому комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та затвердити його склад   згідно з додатком  1 до цього рішення.
  2. Затвердити Положення про комітет забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп  населення до об’єктів соціальної   та інженерно-транспортної    інфраструктури при  виконавчому  комітеті Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської  області згідно з додатком № 2 до цього рішення.

3. Рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 27.02.2020 № 25 “Про створення комітету  забезпечення  доступності  осіб з   інвалідністю  та   інших маломобільних  груп    населення   до  об’єктів соціальної та інженерно-транспортної  інфраструктури    при   виконавчому    комітеті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської  області  та затвердження Положення про    нього”   вважати таким, що втратило чинність.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови  Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                        Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли: