Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

25/11/2022

Рішення виконавчого комітету від 23.11.2022 № 330 «Про передачу з балансу на баланс матеріальних цінностей»

З метою впорядкування обліку нефінансових активів у виконавчих органах Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керуючись ст. 27,52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» ,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Передати безкоштовно майно, визначене в додатку до рішення, з балансу виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області на баланс відділу комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  2. Начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності – головному бухгалтеру виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Бонєва) та начальнику відділу комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (Оксана Кілар) забезпечити своєчасне та повне відображення в бухгалтерському обліку вибуття та надходження матеріальних цінностей відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови Руслана Саїнчука  та Наталю Яволову.

 

Міський голова                                                                    Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення