Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/11/2022

Рішення виконавчого комітету від 25.11.2022 № 332 «Про підготовку та проведення приписки юнаків 2006 року народження в 2023 році на призовній дільниці міста Чорноморська»

З метою проведення приписки юнаків 2006 року  народження  до призовної дільниці Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (з дислокацією у місті Чорноморську), відповідно до ст. 14 Закону України «Про військовий обов’язок i військову службу»,  постанови Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 «Про затвердження Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом», наказу Міністерства оборони України від 14 серпня 2008 року № 402 «Про затвердження Положення про військову-лікарську експертизу в Збройних Силах України», керуючись ст. 36, 52 Закону “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. .  Приписку до призовної дільниці юнаків 2006 року народження провести з 01.01.2023 по 31.03.2023.

 

  1. Затвердити комісію з питань приписки у складі:

 

Основний склад:

Дублюючий склад:

Голова комісії:

Начальник Одеського РТЦК та СП                   полковник Аркадій Васькевич

Начальник Першого відділу  Одеського РТЦК та СП                                         майор Юрій Ковалевський

Члени комісії:

Начальник відділу освіти Чорноморської міської ради Лілія Алексейчук

Валентина Колодій

Начальник сектору патрульної поліції               Сергій Унгуряну

Микола Сидорчук

Директор центру соціальної служби сім’ї, дітей та молоді Наталя Давкніс

Ольга Берегова

Старший лікар Маргарита Недипич

Лариса Татарчук

Секретар комісії Оксана Синіка

Олена Ходзинська

2.1 Засідання комісії проводити згідно з графіком (додаток 1), починаючи з 12.12.2022 по 31.03.2023. Для громадян, які розшукані, засідання з питань приписки проводити в останній четвер кожного місяця, починаючи з 01.04.2023.

3. Директору комунального некомерційного підприємства «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та керівнику комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка міста Чорноморська» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області:

3.1 на період приписки з 12.12.2022 по 31.03.2023 надати Першому відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки                              (далі – РТЦК та СП) лікарів - спеціалістів i медичних сестер (додаток  2);

3.2  забезпечити  медичну комісію необхідним медичним інструментарієм та майном;

3.3 провести лабораторне, рентгенологічне обстеження юнаків 2006 року народження згідно з графіком (додаток  3);

3.4  до 01.12.2022 подати на призовну дільницю iндивiдуальнi картки 025-У/1  на кожного юнака по учбовим закладам, сигнальні списки на юнаків 2006 року народження, які стоять на обліку: Д-облiку, нервово-психiчних захворювань, iнфекцiйних захворювань, захворювань шкіри,  хронічних захворювань внутрішніх органів, кісток, м’язів i т.д., виписки з iсторiї хвороби, дані медичного обстеження, що характеризують стан здоров’я громадянина;

3.5  в січні - березні 2023 року провести медичне обстеження кандидатів до вступу у вищі військово – навчальні заклади;

3.6. дозволити лікарям-спеціалістам проводити медичний огляд кандидатів для прийняття на військову службу за контрактом та військовозобов’язаних, які призиваються на військову службу за контрактом.

4. Керівникам навчальних закладів, організацій, підприємств, установ забезпечити явку юнаків до призовної дільниці для приписки в супроводі класних керівників, майстрів виробничого навчання, викладачів з предмету „Захист України”, медсестер навчального закладу, відповідальних осіб від організацій, підприємств, установ незалежно від підпорядкування i форм власності згідно з розрахунком (додаток  4).

5.  Начальнику відділу  освіти, директору  Іллічівського професійного судноремонтного ліцею та Чорноморського морського фахового коледжу Одеського національного морського університету:

5.1. призначити відповідального по кожному навчальному закладу, які будуть відповідати за питання щодо приписки учнів і студентів 2006 року народження;

5.2.  внести корективи в розклад занять з учнями і студентами 2006 року народження;

5.3. організувати контроль за проходженням приписки учнями і студентами 2006 року народження;

5.4. спланувати виділення викладачів з предмету „Захист України” на призовну дільницю для проведення заходів згідно з планом виховної та культурно-просвітницької роботи.

6. Начальнику відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції  ГУ НП в Одеській області  забезпечити виділення на призовну дільницю патруль поліції щодо забезпечення громадського порядку на призовній дільниці міста Чорноморська з 12.12.2022 по 31.03.2023.

7. В.о. начальника управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області надати дані на осіб 2006 року народження,  які визнані інвалідами.

8. Зобов’язати керівників житлово-експлуатаційних дільниць, установ та підприємств незалежно від підпорядкування i форм власності, органів місцевого самоврядування, на які покладено ведення первинного обліку  призовників, своєчасно надавати  до Першого відділу Одеського РТЦК та СП міста Чорноморська необхідні відомості про призовників.

9. Начальнику Першого відділу Одеського РТЦК та СП:

9.1  провести професійний відбір юнаків міста Чорноморська,  які підлягають приписці та призову, згідно з Законом України “Про військовий обов’язок і військову службу” та методичними рекомендаціями Одеського обласного ТЦК та СП;

9.2  провести відбір кандидатів для вступу до вищих військово – навчальних закладів згідно з статтею  12  Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»;

9.3 провести відбір призовників – студентів Чорноморського морського коледжу Одеського національного морського університету, які навчаються за професіями, спорідненими з  військово-обліковими спеціальностями, згідно з статтею 10 Закону України  “Про військовий обов’язок і військову службу” і нарядом Одеського обласного ТЦК та СП;

9.4  провести відбір кандидатів на військову службу за контрактом для Збройних Сил України згідно з статтею 20 Закону України “Про військовий обов’язок і військову службу” та вказівками Одеського обласного ТЦК та СП.

10. Дане рішення  опублікувати на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Руслана Саїнчука та Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення