Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29/11/2022

Рішення виконавчого комітету від 25.11.2022 № 333 «Про створення призовної комісії в місті Чорноморську під час дії воєнного стану»

Відповідно до статті 18-1 Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу”, Положення про підготовку і проведення призову громадян України на строкову військову службу та прийняття призовників на військову службу за контрактом, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 березня 2002 року № 352 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2021 року № 100), керуючись ст. ст. 36, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

  1. Створити призовну комісію під час дії воєнного стану для розгляду питань щодо:

1.1. Організації та проведення медичного огляду осіб, які перебувають на військовому обліку призовників та досягли 27-річного віку, взяття їх на військовий облік військовозобов’язаних або виключення з військового обліку;

1.2. Направлення призовників, які виявили бажання вступити до вищих військових навчальних закладів або військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти, для проходження випробувань та складання вступних іспитів або прийняття рішення про відмову в такому направленні.

2. Затвердити склад призовної комісії під час дії воєнного стану (додаток  1).

3. Генеральному директору КНП «Чорноморська лікарня» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  Сергію Солтику та  керівнику КНП «Стоматологічна поліклініка міста Чорноморська Одеського району Одеської області» Ользі Савинській на період дії призовної комісії (під час дії воєнного стану) виділити лікарів – спеціалістів та середній медичний персонал (додаток 2) для проведення медичного огляду.

3.1. Медичний огляд призовників розпочати з дня прийняття даного рішення, а також зобов’язати лікарів – спеціалістів проводити медичний огляд юнаків, які не пройшли вчасно приписку до призовної дільниці Першого відділу Одеського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (далі Перший відділ Одеського РТЦК та СП), військовозобов’язаних, які підлягають призову по мобілізації та на військову службу за контрактом.

3.2. Забезпечити медичну комісію необхідним медичним інструментарієм та майном.

3.3. До 30 листопада 2022 року надати дані про осіб 1995-2004 року народження, які перехворіли протягом останніх 6 місяців вірусним гепатитом, черевним тифом, паратифами, дизентерією та іншими інфекційними хворобами.

4. В.о. начальника управління соціального політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Олені Тофан до 30 листопада 2022 року надати дані на осіб 1995-2004 року народження,  які визнані інвалідами.

5.  Затвердити графік роботи призовної комісії (додаток  3).

6. Начальнику Першого відділу Одеського РТЦК та СП Юрію Ковалевському забезпечити проведення виховної, юридично - правової та культурно – просвітницької роботи під час дії воєнного стану (додаток 4).

7. Керівникам навчальних закладів, організацій, підприємств, установ незалежно від підпорядкування і форм власності  на  вимогу територіального центру комплектування та соціальної підтримки оповіщати призовників про їх виклик на призовну комісію та забезпечити їх своєчасне прибуття.

8. Дане рішення  опублікувати на офіційному вебсайті Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

9. Згідно з пунктом 9 статті 38 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" начальнику Комунального підприємства «Міське управління житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, головам Олександрівської, Малодолинської та Бурлачобалківської адміністрацій своєчасно оповіщати призовників, які мешкають на території відповідних адміністрацій, про їх виклик до Першого відділу Одеського РТЦК та СП. Про результати оповіщення доповідати начальнику відділу.

10. Розпорядження втрачає чинність після закінчення дії воєнного стану.

11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступників міського голови Руслана Саїнчука та Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення