Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/11/2022

Розпорядження міського голови від 30.11.2022 № 339 «Про організацію забезпечення заходів з функціонування «Пунктів Незламності» на території Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

На виконання ініціативи Президента України рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.11.2022 № 334 «Про організацію та функціонування «Пунктів Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області» у Чорноморській міській громаді утворено «Пункти Незламності».

 

Враховуючи необхідність забезпечення «Пунктів Незламності» обладнанням,  персоналом, періодичною подачею електроенергії у мікрорайони громади та необхідністю економії матеріальних ресурсів, керуючись статтями 27, 29, 30, 34, 42 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні», 

 

1. Балансоутримувачам «Пунктів Незламності» за №№ 1-6, визначених у рішенні виконавчого комітету Чорноморської міської ради від 25.11.2022 № 334, забезпечити цілодобове функціонування пунктів.

2. Начальнику комунальної установи «Муніципальна варта» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області керівникам підприємств та установ балансоутримувачів «Пунктів Незламності», визначених в п. 1 даного розпорядження забезпечити:

2.1. Цілодобове чергування працівників на «Пунктах Незламності».

2.2. Проведення інструктажу з правил безпеки (охорони праці), використання закріпленої за пунктом техніки, бережного та раціонального використання матеріальних ресурсів.

2.3. Щотижневе подання графіків чергувань на «Пунктах Незламності» заступнику міського голови Руслану Саїнчуку та заступнику начальника комунального підприємства «Міське управління    житлово-комунального господарства» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Дмитру Кришмарю.

3. На «Пунктах Незламності» та місцях скупчення людей (зупинках громадського транспорту тощо) розмістити інформаційні таблички з інформацією про діючі «Пункти Незламності». Інформацію про «Пункти Незламності» постійно оновлювати.

4. Опублікувати дане розпорядження на офіційному сайті міської ради та  чат боті «Свої».

5. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на профільних  заступників міського голови.

 

 

Міський голова                                                                                Василь ГУЛЯЄВ                              


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення