Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/12/2022

Проект рішення від 01.12.2022 «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.11.2022 № 334 «Про організацію та функціонування "Пунктів Незламності" (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»»

На підставі меморандуму щодо співпраці у наданні захисту і допомоги населенню в умовах надзвичайної ситуації, які виникають під час збройної агресії російської федерації між ТОВ «Тріал» та виконавчим комітетом Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та листа відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 28.11.2022 № 01-11/1521 щодо включення приміщень до переліку «Пунктів Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву), з метою забезпечення оперативного реагування на надзвичайні ситуації, реалізації заходів щодо надання допомоги населенню в умовах  надзвичайної ситуації «блекауту», відповідно до розпорядження голови (начальника) Одеської районної (військової) адміністрації від 31.10.2022 № 146/од-2022,  алгоритму дій на випадок надзвичайної ситуації «блекаут» та алгоритму розгортання та функціонування «Пуктів Незламності», доведених листом Одеської районної військової (державної) адміністрації № ВХ-3626-22 від 18.11.2022,  на підставі статті 19  Кодексу цивільного захисту України,  керуючись статтями 361, 38, 40, 53, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

виконавчий комітет Чорноморської міської  ради Одеського району Одеської області вирішив:

 

1. Внести зміни до Плану підготовки та дій на випадок надзвичайної ситуації "блек-аут" та розгортання "Пунктів незламності" (стаціонарних  пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості  найпростіших укриттів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.11.2022 № 334, згідно з додатком 1 до цього рішення.

 

2. Внести доповнення до Переліку «Пунктів  Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.11.2022 № 334, згідно з додатком 2 до цього рішення.

 

3. Закріпити та визначити відповідальним відділ освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області за експлуатацію «Пункту Незламності» (стаціонарного  пункту обігріву) за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Чорноморськ, вул. Паркова, 15, (концертно - розважальний комплекс), у зв’язку із чим, дозволити відділу освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області укласти договір  тимчасового користування засобом  резервного живлення з ТОВ «Тріал».

 

4. Контроль   за    виконанням     цього    рішення     покласти   на  заступників  міського голови Руслана Саїнчука та Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                                              Василь ГУЛЯЄВ

 

 

Додаток 1

                                                                                до рішення виконавчого комітету

                                                                                Чорноморської міської ради

                                                                                 від            2022  №

 

ЗМІНИ

до Плану підготовки та дій на випадок надзвичайної ситуації "блекаут" та розгортання "Пунктів незламності" (стаціонарних  пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості  найпростіших укриттів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області

 

 1. Внести зміни до пункту 2 Плану підготовки та дій на випадок надзвичайної ситуації "блекаут" та розгортання "Пунктів незламності" (стаціонарних  пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості  найпростіших укриттів на території Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області та викласти його в новій редакції:

 

№ з/п

Дії та заходи

Відповідальний виконавець

Термін виконання

1

2

3

4

2

Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації, які виникають під час збройної агресії російської федерації керівникам підприємств, установ, організацій Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, які є балансоутримувачами засобів  резервного живлення безкоштовно передавати їх та інші необхідні ресурси  у тимчасове користування або з балансу на баланс (згідно акту приймання – передачі) іншим підприємствам, установам, організаціям Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області (КП "МУЖКГ", КП "Чорноморськводоканал", КП "Палац Спорту "Юність", Управління соціальної політики та інші) для забезпечення життєдіяльності людей.

 

Начальник відділу освіти; начальник КП "МУЖКГ";

директор

КП "Чорноморськводоканал";

Начальник УСП;

Керівники підприємств, установ, організацій Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

Не пізніше 25 листопада 2022

 

 

 

              Керуюча справами                                                                 Наталя КУШНІРЕНКО

 

 

                                                                                Додаток 2

                                                                                до рішення виконавчого комітету

                                                                                Чорноморської міської ради

                                                                                 від            2022  №

 

                                                                        ДОПОВНЕННЯ

до Переліку «Пунктів  Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів

 

 1. Доповнити «Пункти Незламності» (стаціонарні пункти обігріву) Переліку «Пунктів  Незламності» (стаціонарних пунктів обігріву) та тимчасових пунктів обігріву, що використовуються в якості найпростіших укриттів пунктами 14 та 15 наступного змісту:

 

 

№№

          Місце знаходження                    (адреса)

                   Найменування балансоутримувача

 

                                        «Пункти Незламності» (стаціонарні пункти обігріву)

14.

вул. Паркова, 15  ТОВ «Тріал» (концертно - розважальний комплекс)

 

приватна власність

15.

Відділ освіти Чорноморської міської ради 

вул. Хантадзе, 8-А

Відділ освіти Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області

 

 

 

 

               Керуюча справами                                                                 Наталя КУШНІРЕНКО


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення