Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/12/2022

Рішення міської ради від 02.12.2022 № 268 «Про надання згоди та безоплатне прийняття до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майна в рамках Меморандуму про взаєморозуміння з компанією Xylem»

Компанія Xylem відповідно до заявок на гуманітарну допомогу від Української асоціації водоканалів через офіційного представника ТОВ “ІН-ПРЕМ” надає Чорноморській  міській  територіальній громаді  майно для потреб комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

З метою забезпечення сталої роботи комунального підприємства «Чорноморськводоканал» в умовах надзвичайних ситуацій, беручи до уваги клопотання директора даного комунального підприємства Євгена Ігнатовського  від 28.11.2022  № Внутр-6990-2022, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись Законом України «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності», статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Надати згоду та безоплатно прийняти до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади в особі Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області майно, яке передається від компанії Xylem за переліком, визначеним у додатку до даного рішення.

2. Майно, визначене у додатку до даного рішення, передати безоплатно на баланс комунальному підприємству «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

3. Комунальному підприємству «Чорноморськводоканал»  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області після прийняття майна за актом приймання — передачі відобразити його в бухгалтерському обліку відповідно до законодавства.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій  та комунальної власності, заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                  Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення