Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/12/2022

Рішення міської ради від 02.12.2022 № 271 «Про затвердження положення про управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції»

З метою упорядкування роботи управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та приведення положення про управління до чинних норм законодавства України, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, на підставі  ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Затвердити положення про управління соціальної політики Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції (додається).

2. Рішення Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 22.10.2021 № 121-VIII «Про затвердження Положення про управління соціальної політики  Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області в новій редакції та зміну місця знаходження управління» вважати таким, що втратило свою чинність.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з питань депутатської діяльності, законності, правопорядку та соціального захисту громадян, заступника міського голови Романа Тєліпова.

 

Міський голова                                                                               Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення