Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08/12/2022

Розпорядження міського голови від 08.12.2022 № 344 «Про продовження контракту з директором комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

З директором комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області Ігнатовським Євгеном Миколайовичем укладений контракт з 24.06.2022 року по 31.12.2022 року.

        Беручи до уваги заяву Ігнатовського Євгена Миколайовича від 20.10.2022, відповідно до Порядку укладання (розірвання) контрактів з керівниками підприємств, що перебувають у комунальній власності Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, затвердженого рішенням виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 25.02.2016 № 81 (із змінами та доповненнями); контракт з директором підприємства, що перебуває у комунальній власності Чорноморської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, укладений з Ігнатовським Євгеном Миколайовичем, керуючись ст. 65  Господарського  кодексу  України,  п.10  ч.4 ст. 42 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні»,        

           

  1.  Продовжити дію контракту, укладеного 24 червня 2022 року з Ігнатовським Євгеном Миколайовичем, призначеним на посаду директора  комунального підприємства «Чорноморськводоканал» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, терміном з 01 січня 2023 року по 30 червня 2023 року.
  2. Управлінню комунальної власності та земельних відносин Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області  підготувати додаткову угоду до вищевказаного контракту.
  3. Контроль  за  виконанням  цього  розпорядження  покласти на заступника міського голови Руслана Саїнчука. 

 

           Міський  голова                                                                                     Василь  ГУЛЯЄВ

                                                                                              


Прикріплені файли: