Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

19/12/2022

Розпорядження міського голови від 19.12.2022 № 356 «Про затвердження Порядку організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами до Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, її виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області»

З метою забезпечення виконання антикорупційного законодавства в частині співпраці з особами, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції, визначенням єдиної внутрішньої процедури і механізму послідовності дій посадових осіб при прийнятті, реєстрації, розгляді та перевірці повідомлень про корупцію в органі, відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», роз’яснень Національного агентства з питань запобігання корупції від 14.07.2020 №7 «Щодо особливостей перевірки повідомлень про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції»», керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

  1. Затвердити Порядок організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами до Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області,
    її виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, що додається.
  2. Визначити уповноваженого з антикорупційної діяльності Миколу Чухліба відповідальним за реалізацію Порядку організації роботи з повідомленнями про корупцію, внесеними викривачами до Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, її виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.
  3. Керівникам структурних підрозділів Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, її виконавчих органів та структурних підрозділів виконавчого комітету Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, керівникам підприємств, установ та організацій, що належать до комунальної власності Чорноморської міської територіальної громади, надавати уповноваженому з антикорупційної діяльності інформацію та документи, необхідні для розгляду повідомлень викривачів про можливі корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення, інші порушення Закону України «Про запобігання корупції».

3.1. Не допускати розголошення інформації про особу викривача, його близьких осіб або інші дані, які можуть ідентифікувати викривача третім особам.

      4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                                          Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення