Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/12/2022

Рішення міської ради від 20.12.2022 № 285 «Про отримання гранту від GIZ для фінансування демо-проєкту "Технічне переобладнання системи очищення каналізаційних стічних вод міста Чорноморськ Одеського району Одеської області"»

З метою підвищення енергоефективності комунального підприємства "Чорноморськводоканал" Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, відповідно до Меморандуму про взаєморозуміння між Німецьким товариством міжнародного співробітництва (GIZ) ГмбХ у рамках проєкту міжнародної технічної допомоги «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні» та Чорноморською міською радою від 9 лютого 2021 року, який реалізується в Україні компанією «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням урядів Німеччини та Швейцарії, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних  питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись статтями 25, 26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

  1. Взяти участь у грантовій програмі Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH через Проєкт "Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні (FEER) ".
  2. Дати згоду на отримання гранту від Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH через Проєкт "Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні (FEER)" для фінансування демо-проєкту "Технічне переобладнання системи очищення каналізаційних стічних вод міста Чорноморськ Одеського району Одеської області" (далі - демо-проєкт), який передбачає технічне переобладнання системи очищення каналізаційних стічних вод міста Чорноморська Одеського району Одеської області шляхом заміни однієї із застарілих енергозатратних повітродувок на сучасну повітродувку.
  3. Укласти угоду про грант з Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH (далі - Грантова угода) та затвердити наступні умови угоди:
    1. Назва демо-проєкту: "Технічне переобладнання системи очищення каналізаційних стічних вод міста Чорноморськ Одеського району Одеської області".
    2. Загальна вартість демо-проєкту: 142 500 євро.
    3. Обсяг та валюта гранту: 100 000 євро.
    4. Співфінансування з бюджету Чорноморської міської територіальної громади:                          42 500 євро.
    5. Співфінансування з бюджету Чорноморської  міської територіальної громади страхової суми гранту (10% від суми гранту): 10 000 євро.
    6. Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області є реципієнтом та стороною Грантової угоди, яка підписується Чорноморським міським головою.

3.7. Уповноважити Чорноморського міського голову Василя Гуляєва підписати Грантову угоду  на визначених в пункті 3 даного рішення умовах та усі пов’язані документи, необхідні для отримання гранту та реалізації демо-проєкту.

3.8. Доручити фінансовому управлінню Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області відкрити на своє ім’я валютний рахунок у ЄВРО в Державному банку України для конвертації в національну валюту  (гривні)  для зарахування грантових коштів.

3.9. Визначити кінцевим реципієнтом, якому будуть спрямовані грантові кошти в гривневому еквіваленті для реалізації заходів демо-проєкту,  комунальне підприємство "Чорноморськводоканал" Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

3.10. Уповноважити комунальне підприємство "Чорноморськводоканал" Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області щодо організації та проведення закупівель, пов’язаних з демо-проєктом відповідно до Правил закупівель GIZ, укладення за результатами таких закупівель договорів з постачальниками товарів/робіт/послуг, що фінансуються ресурсами гранту.

4. Координацію роботи з виконання даного рішення покласти на відділ комунального господарства та благоустрою Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області.

5. Контроль за виконанням даного  рішення покласти на постійну комісію з фінансово-економічних  питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                             Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення