Чорноморська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21/12/2022

Рішення міської ради від 20.12.2022 № 288 «Про надання комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоди на списання обладнання у складі об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго», розташованої за адресою: м. Іллічівськ, вул. Садова, 1»»

Рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 26.08.2022 № 238-VIIІ «Про надання комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоди на списання об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго» надана згода на продаж обладнання, яке знаходиться на балансі комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області шляхом проведення аукціону в електронній торговій системі. Для виконання даного рішення КП «Чорноморськтеплоенерго» провело два аукціони, які не відбулись через відсутність учасників. 

З метою отримання КП «Чорноморськтеплоенерго» додаткових коштів, які будуть направлені на утримання в робочому стані майна підприємства для надання належних послуг населенню, розглянувши лист директора КП «Чорноморськтеплоенерго» від 18.11.2022 № 01-05.1/1262 (Внутр-6769-2022 від 21.11.2022) та надані  протоколи електронних аукціонів № BSE001-UA-20221025-29238, № BSE001-UA-20221107-54325, враховуючи рекомендації постійної комісії з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, керуючись рішенням Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області від 12.04.2018 № 318-VII «Про затвердження Положення про порядок списання майна комунальної власності Чорноморської територіальної громади в Одеській області», статтями 317, 319 Цивільного кодексу України, статтями 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

Чорноморська міська рада Одеського району Одеської області вирішила:

 

1. Надати комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області згоду на списання обладнання у складі об’єкта незавершеного будівництва «Будівництво заміщуючих потужностей на котельні комунального підприємства «Іллічівськтеплоенерго», розташованої за адресою: м. Іллічівськ, вул. Садова, 1», загальною балансовою вартістю 2 601 102 (два мільйони шістсот одна тисяча сто дві) гривні 50 копійок та оприбуткувати його як металобрухт (перелік обладнання додається).

2. Комунальному підприємству «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області реалізувати металобрухт згідно з нормами законодавства  суб’єктам господарювання, які проводять діяльність із збирання та первинної обробки брухту і відходів дорогоцінних металів на підставі ліцензій, одержаних відповідно до вимог Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності».

3. Отримані кошти від реалізації металобрухту зарахувати на поточний рахунок комунального підприємства «Чорноморськтеплоенерго» Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області та направити на утримання в робочому стані майна, яке знаходиться на балансі (в господарському віданні) даного підприємства з метою надання належних послуг населенню.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію  з фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій та комунальної власності, заступника міського голови Руслана Саїнчука.

 

Міський голова                                                                                   Василь ГУЛЯЄВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення